DT 612 UT Supra Store diamantskæreskiver til Beton, Armeret beton, Byggematerialer

Velegnet til våd og tør brug 12 mm Segmenthøjde lasersvejst
Egenskaber
Klasse Supra
Segmentering Turbo
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Beton
Armeret beton
Byggematerialer
Anvendelsesområder
Brolægningsvirksomheder
Entreprenør
Have- og landskabsanlæg
Opførelse af høje bygninger
Tømmerpladser

Stor diamantskæreskive DT 612 UT Supra

I Supra-kvalitetsklassen finder brugeren professionelt værktøj, der er kraftfuldt og pålideligt til daglig brug. Det fremragende pris-ydelsesforhold gør DT 612 UT-diamantskæreskiven DT 612 UT interessant til bygge- og anlægsarbejde, til blikkenslagere og elektrikere samt til gartner- og anlægsgartnerarbejde samt byggepladser. Med høj aggressivitet og en lang levetid. Den er optimeret til brug på bordsave, motorsave og fugefræser til bearbejdning af

  • byggepladsmaterialer,
  • beton,
  • armeret gammel beton og
  • kalksandsten

. De 12 mm turbosegmenter giver en meget høj skærehastighed på hårde materialer.

Yderligere kvalitetsegenskaber ved DT 612 UT Supra-diamantskæreskiven

Turbosegmenterne giver rene skærekanter og jævn kørsel. Dette gør bearbejdningen af byggepladsmaterialer meget mere behagelig for brugeren. Da diamantskæreskiverne fremstilles internt hos Klingspor, er der garanti for optimal tilpasning af kernen til turbosegmenterne. På denne måde garanteres der maksimal ydeevne af skiven til den pågældende opgave. Sikkerheden er særlig vigtig, når der arbejdes med diamantskæreskiver. Derfor tester Klingspor regelmæssigt alle skæreskiver i henhold til oSa's retningslinjer. Klingspor garanterer også, at diamantskæreskiverne overholder den europæiske standard EN 13236.

Vigtige oplysninger om diamantskæreskiverne

Brugeren finder nogle vigtige oplysninger om arbejdet med diamantskæreskiverne på forsiden af den pågældende skive. Den trekantede etiket, der er placeret omkring hullet, er meget iøjnefaldende. Den indeholder bl.a. en farvekode. Denne angiver de materialer, som skæreskiven er egnet til. I dette tilfælde er den hvid til universelle anvendelser. Over spidsen af denne etiket er der en pil, der angiver den korrekte kørselsretning for diamantskæreskiven. Brugeren kan bruge dette som en vejledning, når skiven spændes fast i vinkelsliberen. En farvet bjælke i midten af etiketten indeholder de sikkerhedsrelevante oplysninger om den maksimale arbejdshastighed og den maksimalt tilladte hastighed.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.