DT 900 B Special Diamantskæreskiver til vinkelsliber til Armeret beton, Beton

Beton armeret
Velegnet til våd og tør brug 12 mm Segmenthøjde lasersvejst
Egenskaber
Klasse Special
Segmentering standard
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Armeret beton
Beton
Kalksandsten
Byggematerialer
Anvendelsesområder
Betonfabrikker
Have- og landskabsanlæg
Opførelse af høje bygninger

Diamantskæreskive DT 900 B Special - Professionelt værktøj til vinkelslibere

Med Diamantskæreskiven DT 900 B Special fra Klingspor kan selv vanskelige materialer skæres pålideligt. Skiven er beregnet til brug på vinkelsliberen og scorer med

  • førsteklasses skæreadfærd,
  • høj skærehastighed og
  • meget lang levetid.

Med diamantskæreskiven DT 900 B Special kan armeret gammel beton, beton samt kalksandsten og mange andre byggepladsmaterialer skæres pålideligt og sikkert. Dette gør diamantværktøjet til en vigtig del af ethvert byggepladsudstyr og interessant for mange håndværkere.

Titanbelagte diamanter

førsteklasses skæreydelse på diamantskæreskiven DT 900 B Special skyldes bl.a. brugen af titaniumbelagte diamanter i turbosegmenterne. Som følge heraf opnås en høj skærehastighed selv ved armeret beton - effektivt arbejde er resultatet. diamantskæreskiven er på grund af sin lange levetid - som alle værktøjer i 900-produktserien fra Klingspor - særlig økonomisk i brug og er desuden optimalt egnet til brug under de hårdeste forhold. Udvalget af forskellige skivestørrelser betyder, at der kan vælges det ideelle værktøj til præcise snit til hver enkelt anvendelse. Diamond-skæreskiven er velegnet til brug ved nedrivnings- og renoveringsarbejde samt til at lave gennembrud og åbninger i armeret og uarmeret beton eller kalksandstenskomponenter.

Arbejd sikkert med diamantværktøj fra Klingspor

For at kunne tilbyde brugerne maksimal pålidelighed og sikkerhed fremstiller Klingspor Diamantskæreskiven DT 900 B Special internt i huset. Dette gør det muligt at optimere ydeevnen gennem løbende videreudvikling, perfekt tilpasning af kerne og segmenter samt overholdelse af test- og fremstillingsreglerne i henhold til DIN EN 13236 og oSa. det beskyttede varemærke tildeles kun værktøjer, der opfylder de strenge specifikationer fra den frivillige organisation. Certificerede produkter giver brugeren en høj grad af sikkerhed ved brug.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.