DT 900 B Special Store diamantskæreskiver til Armeret beton, Beton, Byggematerialer

Titanbelagt
Velegnet til våd og tør brug Turbosegmenter 12 mm Segmenthøjde lasersvejst
Egenskaber
Klasse Special
Segmentering Turbo
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Armeret beton
Beton
Byggematerialer
Kalksandsten
Anvendelsesområder
Have- og landskabsanlæg
Opførelse af høje bygninger

Stor diamantskæreskive DT 900 B Special

Den store diamantskæreskive DT 900 B Special er et højtydende værktøj, der til stadighed opfylder de højeste krav, selv ved daglig brug under de hårdeste forhold. Den er velegnet til brug på benzindrevne skæremaskiner. Dens turbosegmenter fører til en ekstremt høj aggressivitet og dermed til en høj skærehastighed. Især beton er let at skære med denne skæreskive. Generelt er skiven udviklet til bearbejdning af

  • armeret gammel beton,
  • beton,
  • kalksandsten og
  • andre byggematerialer

. Klingspor anbefaler dette værktøj især, men ikke udelukkende, til anlægsarbejde og vejbyggeri.

Fordelene ved den store diamantskæreskive DT 900 B Special

De titanbelagte diamanter giver denne store diamantskæreskive en ekstremt lang levetid. Turbosegmenterne resulterer i en meget jævn kørsel. De gør det også muligt for brugeren at fremstille rene skærekanter. Da alle Klingspor-diamantskæreskiver kommer fra egen produktion, er der garanti for optimal tilpasning af tænderne til skivekernen. Klingspor tester alle skæreskiver regelmæssigt i overensstemmelse med oSa's retningslinjer. Disse retningslinjer stiller høje krav til skæreskivernes kvalitet og sikkerhed i forbindelse med brugen af skæreskiverne. Desuden opfylder skiverne alle krav i den europæiske sikkerhedsstandard EN 13236.

Sikkert arbejde med store diamantskæreskiver

For at gøre det lettere for brugeren at bruge den store diamantskæreskive sikkert er der på forsiden af skiven trykt vigtige oplysninger om håndtering. En farvekode angiver, hvilke materialer skæreskiven er egnet til. Den korrekte skæreretning for skiven er angivet med en pil. Før skiven spændes fast på skære værktøjet, bør brugeren undersøge den for skader. Beskadigede skæreskiver er farlige og må ikke anvendes yderligere. Til højre og venstre for hullet i skiven finder brugeren oplysninger om den maksimalt tilladte hastighed og den maksimale arbejdshastighed. Disse værdier skal til enhver tid overholdes. Piktogrammer forklarer brugeren, hvilket personligt beskyttelsesudstyr han skal tage på, når han arbejder med denne skæreskive.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.