DT 900 FL Special Diamantskæreskiver til vinkelsliber til Vægfliser, Gulvfliser, Porcelæn, Keramik, Marmor, Fint stentøj

Velegnet til våd og tør brug
Egenskaber
Klasse Special
Segmentering Lukket, med laserriller
Udførelse Sintret
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Vægfliser
Gulvfliser
Porcelæn
Keramik
Marmor
Fint stentøj
Anvendelsesområder
Fliselægger
Have- og landskabsanlæg
Køkkeninstallatør

Diamantsavklinge DT 900 FL Special - skærer let gennem hårde fliser

Diamantsavklinge** DT 900 FL Special skærer de hårdeste mineralske materialer på byggepladsen:

  • hårde fliser (væg- og gulvfliser),
  • porcelæn,
  • keramik og
  • marmor.

Diamantskæreskive DT 900 FL Special fås i forskellige størrelser fra 115 mm til 230 mm. Diameteren på holderen er 22,23 mm. Det betyder, at den kan spændes på mange konventionelle vinkelslibere. Ved mindre holdere reduceres hullet til den passende radius ved hjælp af en DZ 100 RR-reduktionsring - for optimalt greb og sikker drift.

Lukket kant med laserspor: Roligt løb og perfekte skærekanter

Den lukkede kant på Diamantskæreskive DT 900 FL Special muliggør en usædvanlig præcis skæring af hårdt stentøj og hårde fliser ved høje hastigheder. Kanterne er så rene, at det i mange tilfælde ikke er nødvendigt at efterbehandle dem. Det sparer tid og ekstra arbejdsmateriale. Lasersnittene i hovedklingen forbedrer afkølingen og sikrer et behageligt jævnt løb. Vinkelsliberen er nem og præcis at føre. En lang arbejdstid opleves som mindre trættende. På grund af den meget høje aggressivitet og lange levetid er Diamantskæreskiven DT 900 FL Special beregnet til kontinuerlig professionel brug. Præcisionsværktøjet leverer et fantastisk stykke arbejde ved kontinuerlig brug og under de vanskeligste forhold. Diamantskiverne af høj kvalitet forbliver knivskarpe, indtil de er helt slidt op, og er optimalt beskyttet mod for tidlig udbrydning. Resultatet er millimeterpræcise snit - uden splinter, flækker eller revner.

Et spørgsmål om kvalitet: Skær marmor og keramik med vinkelsliberen

Diamantslibeskiven DT 900 FL Special er underlagt Klingspors strenge kontroller og retningslinjer, som går langt ud over de foreskrevne standarder. Kun på denne måde er det muligt at garantere en førsteklasses kvalitet af slibeværktøjet. Med mere end 125 års erfaring inden for slibeteknologi producerer Klingspor specialværktøjer der tilfredsstiller selv de højeste krav. Netop derfor er Diamantskæreskiven DT 900 FL Special det ideelle værktøj, når det drejer sig om perfekte snit i keramiske materialer eller hårde fliser.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.