DT 900 FL Special Store diamantskæreskiver til Vægfliser, Gulvfliser, Porcelæn, Keramik, Marmor, Fint stentøj

Velegnet til våd og tør brug
Egenskaber
Klasse Special
Segmentering Lukket, med laserriller
Udførelse Sintret
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Vægfliser
Gulvfliser
Porcelæn
Keramik
Marmor
Fint stentøj
Anvendelsesområder
Fliselægger
Have- og landskabsanlæg
Naturstensvirksomheder

Højeste præcision med den store diamantskæreskive DT 900 FL Special

Den store diamantskæreskive DT 900 FL Special er et højtydende produkt fra Klingspor. Skæreskiven overbeviser med en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Dette omfatter materialer som

  • vægfliser,
  • gulvfliser,
  • porcelæn,
  • keramik og
  • marmor.

Selv hårde fliser og tilsvarende modstandsdygtige materialer er intet problem for det højtydende værktøj.

Bred vifte af anvendelsesmuligheder til professionel brug

Skæreskiven overbeviser ud over de mange anvendelsesmuligheder på enhver bordssav med høj aggressivitet og lang levetid. Produkterne i Klingspor Special-ydelsesklassen er professionelle værktøjer med fremragende skæreevne og lang levetid. Selv ved de hårdeste anvendelser opfylder den store diamantskæreskive alle krav. I den daglige brug er DT 900 FL Special kendetegnet ved pålidelighed og ensartet kvalitet.

Pålidelig og kraftfuld - DT 900 FL Special

Fortandingen på DT 900 FL Special har en lukket kant med laserslids. Dette sikrer rene skærekanter og præcist arbejde selv ved modstandsdygtige materialer som hårde fliser eller marmor. Specielt til professionel brug af erhvervsmæssige flise- eller gipsvægsmontører er DT 900 FL Special en del af sortimentet på byggepladsen. Takket være mange års forsknings- og udviklingsarbejde lykkes det altid Klingspor at udvikle innovative og kraftfulde værktøjer til markedet - både til professionelle håndværkere og til hobbyhåndværkeren i hjemmet.

Testet kvalitet for sikkert arbejde

Sikkerhed og arbejdsmiljø er Klingspors højeste prioritet. Alt værktøj opfylder de nyeste oSa-direktiver og sikkerhedsstandarder i EU. Alle vigtige oplysninger om brugen af værktøjet er trykt på midten af skæreskiven. Desuden markerer den farvede ring anvendelsesområdet for den store diamantskæreskive.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.