DT 900 FT Special Diamantskæreskiver til vinkelsliber til Fint stentøj, Kakler, Ovnfliser, glaserede, Granit

Velegnet til våd og tør brug Turbosegmenter
Egenskaber
Klasse Special
Segmentering Turbo lukket
Udførelse Sintret
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Fint stentøj
Kakler
Ovnfliser, glaserede
Granit
Anvendelsesområder
Fliselægger
Have- og landskabsanlæg
Køkkeninstallatør

Diamantskæreskive DT 900 FT Special

Den professionelle DT 900 FT Special-skive fra Klingspor til vinkelslibere er designet til ekstreme krav og giver de bedste arbejdsresultater ved skæring af

  • fint stentøj,
  • fliser,
  • glaserede kakler og
  • granit.

Den meget tynde skive på 1,4 millimeter og turbofortandingen med lukket kant giver rene og afslagsfrie kanter, der opnår et fejlfrit udseende, især i det synlige område. Den robuste og holdbare konstruktion af skive og skærekant gør det også muligt at skære granit med sin høje tæthed og tilhørende hårdhed uden problemer.

Specialproduktlinjen fra Klingspor

Den Diamantskæreskive DT 900 FT Special fra 900-produktlinjen er et af Klingspors højtydende værktøjer. Bedste skæreydelse, maksimal aggressivitet og lang levetid gør dette værktøj til det ideelle valg til de hårdeste områder. Høje krav til ydeevne samt pålidelighed i brug er intet problem for skæreskiven - resultatet er altid fejlfrit og overbevisende. Et vigtigt kvalitets- og præstationselement er den lukkede turbofortanding, som sikrer rene skærekanter og muliggør præcist arbejde på grund af den jævne gang. diamantskive til fint stentøj, fliser og granit fås i forskellige skivediametre, så der kan vælges den perfekte skive til enhver anvendelse.

Fordelene ved Klingspor-diamantværktøj

Takket være den løbende forskning og videreudvikling er ydelsen af diamantskæreskiver og alle andre værktøjer fra Klingspor altid garanteret. Et afgørende kvalitetsmærke for skiverne og grundlaget for maksimal ydelse er den perfekte tilpasning af kant og kerne. Diamantskæreskiven DT 900 FT Special til professionel brug er alsidig og særligt velegnet til hårde og sprøde mineralske materialer. Klingspor-produkterne opfylder specifikationerne i DIN EN 13236 samt de strenge oSa-retningslinjer og tilbyder dermed en høj grad af sikkerhed for brugeren med garanteret høj arbejdspræstation.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.