DT 900 U Special Store diamantskæreskiver til Byggematerialer, Beton, Armeret beton, Kalksandsten, Granit

Allround-produkt
Velegnet til våd og tør brug lasersvejst
Egenskaber
Klasse Special
Segmentering Tæt/bredt fortandet
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Byggematerialer
Beton
Armeret beton
Kalksandsten
Granit
Anvendelsesområder
Brolægningsvirksomheder
Have- og landskabsanlæg
Naturstensvirksomheder
Teglværk/ murstensproduktion

Den store diamantskæreskive DT 900 U Special er universelt anvendelig

Den store diamantskæreskive DT 900 U Special er en kraftfuld stor diamantskæreskive med den højeste kvalitet inden for aggressivitet og levetid. Det universelt anvendelige højtydende værktøj er udviklet til professionel brug og skærer uden problemer forskellige byggematerialer. Det drejer sig bl.a. om

  • beton,
  • armeret gammel beton,
  • kalksandsten og
  • granit.

Højtydende værktøj med topkarakter

Med en tilladt hastighed på 6400 omdrejninger pr. minut og en diameter på 300 mm muliggør skæreskiven en ekstremt høj skærehastighed og sikrer dermed de reneste snit. Det betyder, at selv porøse eller blødere materialer kan skæres perfekt. Den anvendes på en bordsav. Uanset om den anvendes inden for bygge- og anlægsarbejde, bore- og saveprocesser eller til have- og landskabsarkitektur, har DT 900 U Special et ekstremt bredt anvendelsesområde til professionel brug. Desuden opfylder alle Klingspor-produkter de nyeste sikkerhedsstandarder. I dette tilfælde er det de strenge sikkerhedskrav i oSa og DIN EN 13236.

Alsidig og universelt anvendelig

Stor diamantskæreskive fås i diametre fra 300 til 500 mm. Klingspor skæreskiver er forsynet med tydeligt synlige markeringer med vigtige oplysninger såsom anvendelsesområde, produktlinje, maksimumsværdier og sikkerhedsanvisninger. Klingspors mangeårige udviklings- og forskningsarbejde anvendes selvfølgelig i Klingspors egen produktion af diamantskæreskiver.

Særlig ydelsesklasse til professionel brug

Den store DT 900 U diamantskive er specielt udviklet til professionel brug på fabrikken eller på byggepladsen. Den særlige præstationsklasse står for fremragende skæreydelse og levetid. Skæreskivens standard fortanding sikrer en god fremføring og en fremragende skæreadfærd. Selv under de hårdeste forhold opfylder skæreskiven de højeste krav. Kraftfulde og pålidelige - det er skæreskiverne fra Klingspor.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.