DT 900 US Special Store diamantskæreskiver til Armeret beton, Beton, Byggematerialer, Kalksandsten, Granit

Tæt fortanding
Velegnet til våd og tør brug Sandwich Leisekern lasersvejst
Egenskaber
Klasse Special
Segmentering Tæt fortandet
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Armeret beton
Beton
Byggematerialer
Kalksandsten
Granit
Anvendelsesområder
Brolægningsvirksomheder
Have- og landskabsanlæg
Naturstensvirksomheder
Teglværk/ murstensproduktion

Diamantskæreskive DT 900 US Special til professionelt slibearbejde

Diamantskæreskiven DT 900 US Special er en stor skæreskive til professionel brug. På grund af sin beskaffenhed er den særlig velegnet til knusning af

  • gammel beton,
  • byggepladsmaterialer,
  • beton,
  • kalksandsten,
  • granit og
  • armerede bygningselementer.

Takket være den store diameter og den høje skærehastighed er dette universelt anvendelige højtydende værktøj ideelt til brug på stationære skæremaskiner.

Store diamantskæreskiver med lydfri kerne

Diamantskæreskiven DT 900 US Special er fremstillet med en særlig segmentopbygning. Med sin aggressive slibeadfærd garanterer værktøjet en lang levetid med et rent snit i hele bearbejdningstiden. En anden særlig egenskab er Sandwich Quiet Core. Denne specielle konstruktion sikrer et støjreduceret arbejde. Det betyder, at skæreskiven bidrager til arbejdssikkerheden ved bearbejdning af byggepladsens materialer og samtidig reducerer støjforureningen i umiddelbar nærhed af anvendelsesstedet.

Arbejdssikkerhed - et vigtigt kriterium ved arbejde med skæreskiver

Diamantskæreskiven som et højtydende værktøj fås i forskellige diametre. Det gør det muligt at bearbejde selv store og omfangsrige byggepladsmaterialer med den stationære skæremaskinen. Ved anvendelse af forskellige diametre skal man med hensyn til arbejdssikkerhed være opmærksom på, at den tilladte hastighed reduceres med stigende størrelse. For at garantere sikkerheden ved arbejdet med skæreskiver lægger Klingspor stor vægt på kvaliteten af sine produkter. Klingspor er derfor stiftende medlem af oSa centre of competence, dette er en frivillig sammenslutning af mange producenter af slibeværktøj. Producenterne forpligter sig til at overholde de strenge europæiske sikkerhedsstandarder og kvalitetskrav. Klingspor slibeværktøj er derfor forsynet med oSa-testmærket.

Diamantskøreskive DT 900 US Special - det professionelle værktøj

Produktserien 900 er et højtydende værktøj til professionelle anvendelser ved bearbejdning af byggepladsmaterialer og hårde stenarter. Derudover er specialværktøjsserien kendetegnet ved sin lange levetid og fremragende skæreydelse ved kontinuerlig brug. Ud over arbejdssikkerhed understøtter disse værktøjer også arbejdseffektiviteten i høj grad.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter