DT 900 UT Special Diamantskæreskiver til vinkelsliber til Beton, Byggematerialer, Tagsten

Velegnet til våd og tør brug Turbosegmenter
Egenskaber
Klasse Special
Segmentering Turbo lukket
Udførelse Sintret
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Beton
Byggematerialer
Tagsten
Anvendelsesområder
Entreprenør
Opførelse af høje bygninger
Tagdækkere

DT 900 UT Special diamantskæreskiven - mere kraft takket være turbofortandingen

Den sintrede diamantskæreskive DT 900 UT Special fra Klingspor udfolder sit fulde potentiale på byggepladsen - den skærer ubesværet en lang række materialer:

  • beton,
  • tagsten og
  • alle andre byggematerialer.

Dermed er den er alsidig og en perfekt hjælper til mange forskellige udfordringer. Diamantskæreskiven DT 900 UT Special er egnet til konventionelle vinkelslibere med en 22,23 mm montering. Den innovative teknologi muliggør hurtigt arbejde med maksimal sikkerhed.

Bølgeformet klinge - perfekt afkøling ved høje skærehastigheder

Diamant-skæreskiven DT 900 UT Special er beregnet til arbejdshastigheder på op til 80 m/s. Med en skæreskive med en diameter på 100 mm er en maksimal hastighed på over 15.000 omdrejninger pr. minut mulig. Den bølgede klinge afleder varmen optimalt. Huller i skiven understøtter desuden kølingen. Den kan anvendes våd eller tør. Diamantskæreskive DT 900 UT Special er meget aggressiv og har en levetid over gennemsnittet. Den er en del af 900-produktlinjen og er designet til topydelse: Klingspor garanterer førsteklasses ydeevne og absolut pålidelighed under de mest ekstreme forhold. Det er en selvfølge, at Diamantskæreskiven DT 900 UT Special opfylder den europæiske sikkerhedsstandard EN 13236 og de strenge oSa-retningslinjer.

Med turbofortanding gennem beton, byggematerialer og tagsten

Diamantskæreskive DT 900 UT Special er blevet udstyret med en speciel turbofortanding. Den lukkede skærekant giver brydningsfrie, rene skærekanter. Samtidig sikrer turbofortandingen en jævn kørsel og et tilsvarende reduceret støjniveau. Materialet fjernes grundigt og hurtigt af de skarpe diamantkanter. Det gør det forbløffende let at skære selv hårde materialer, og vinkelsliberen kan styres komfortabelt og præcist. Med diamantværktøjet satser Klingspor på den nyeste slibeteknologi: diamanterne er stabilt indlejret i skiven og godt beskyttet mod for tidlig løsrivelse. De knivskarpe krystalkanter æder sig jævnt gennem de hårdeste mineralske materialer, indtil de er slidt helt væk. For at garantere dette producerer Klingspor udelukkende in-house - så alle komponenter er perfekt afstemt.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.