DT 902 A Special Store diamantskæreskiver til Asfalt, Sandsten, Nystøbt beton, Cement

Velegnet til våd og tør brug Ingen undercutting-effekt Bredere beskyttelsessegment Bredere beskyttelsessegment detaljevisning 12 mm Segmenthøjde lasersvejst
Egenskaber
Klasse Special
Segmentering bredt fortandet
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Asfalt
Sandsten
Nystøbt beton
Cement
Anvendelsesområder
Anlæg af fundament
Vejanlæg

Stor diamantskæreskive DT 902 A Special - til fugeskæreren

Stor diamantskæreskive DT 902 A Special skærer fuger i alle gængse belægninger:

  • asfalt,
  • sandsten,
  • frisk beton og
  • afretningslag.

Den er kompatibel med de mest almindelige fugefræsere og udfolder sit kraftfulde potentiale ved især arbejde på asfalt. Den fås i størrelser fra 300 mm til 500 mm, hullet til holderen har en diameter på 25,4 mm.

Høj fremføring: beskyttelsessegmenter, bred fortanding

En professionel stor diamantskæreskive skal skære vedholdende og hurtigt. Derfor har Klingspor udstyret typen DT 902 A Special med ekstra høje 12 mm beskyttelsessegmenter, som også er bredt fortandet. Kernebeskyttelsessegmenterne beskytter hovedklingen mod underskæringer og forhindrer, at et segment bliver revet af. Den brede fortandning sikrer en generøs fjernelse af slibestøvet og muliggør en maksimal hastighed på 100 m/s. Dette muliggør også en hurtig fremføring.

Den Store diamantskæreskive DT 902 A Special hører til den højtydende klasse 900 Special fra Klingspor. Det gør den velegnet til professionel brug under ekstreme forhold. Den store skæreskive har en meget høj aggressivitet og førsteklasses standtid. Selv under vedvarende belastning giver stor Diamantskæreskive DT 902 A Special et perfekt snit. Den opfylder sikkerhedsstandarden EN 13236. Klingspor opfylder også frivilligt de strenge krav i oSa-retningslinjerne.

Topydelse med fugefræsen på asfalt

Diamanterne til de førsteklasses værktøjer af høj kvalitet indkøbes udelukkende af Klingspor og hos pålidelige producenter. På denne måde garanterer den globalt succesfulde traditionsvirksomhed topydelse for Diamantskæreskiven med stor diameter DT 902 A Special. Som alternativ har Klingspor andre diamant-storskiver i sit sortiment: Storskive DT 602 A Supra er lige så velegnet til fugefræsere som til el-skærere, hullerne fås i diametre på 25,4 mm og 20 mm. Den store DT 612 A Supra-skive er også velegnet til fugefræsere og motorsavemaskiner og fås med en boring på 25,4 mm. Den store skæreskive DT 910 A Special sikrer en let skæreadfærd. Den er udelukkende beregnet til brug i fugefræser og fås med en boring på 25,4 mm.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.