DT 902 B Special Store diamantskæreskiver til Hærdet Beton, Armeret beton

Velegnet til våd og tør brug lasersvejst
Egenskaber
Klasse Special
Segmentering bredt fortandet
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Hærdet Beton
Armeret beton
Anvendelsesområder
Vejanlæg

Den store diamantskæreskive DT 902 B Special fra Klingspor - også ideel til stærkt armeret beton

Med den store diamantskæreskive DT 902 B Special til fugefræser tilbyder Klingspor et fremragende værktøj til bearbejdning af

  • gammel beton og
  • armeret gammel beton.

Denne skæreskive klarer sig også godt ved mere kraftigt armeret beton. Den fås i forskellige diametre til de forskellige størrelser fugefræsere.

Til hurtigt arbejde: bred fortandning og høj aggressivitet

Klingspor Diamant store diamantskæreskive DT 902 B Special har bred fortandning. En sådan bred fortandning muliggør en høj fremføring og en tilsvarende høj skærehastighed. Med denne skæreskive kan selv lange fuger i gammel beton derfor realiseres på kort tid. DT 902 B Special til fugeskæreren er desuden kendetegnet ved en meget høj aggressivitet og en særlig god skæreadfærd. En anden vigtig egenskab er dens lange levetid, som har afgørende indflydelse på de samlede omkostninger til værktøj i en virksomhed.

Værktøjerne i ydelsesklassen Special: Til særligt hårde anvendelser og kontinuerlig brug

Diamantskæreskiven DT 902 B Special med stor diameter er på grund af sin tilknytning til ydelsesklassen Special, som svarer til produktserien 900 fra Klingspor, et højtydende værktøj. Den er også velegnet til de hårdeste anvendelser og opnår en fremragende skæreydelse selv ved stærkt armeret gammel beton. Ydelsesklassen Special er den højeste kategori hos Klingspor. Den efterfølges af Supra-klassen med værktøj, der også er egnet til daglig brug, og værktøjerne i Extra-ydelsesklassen, som er udviklet til midlertidig brug. Den nødvendige sikkerhed er garanteret for alle klasser ved overholdelse af den europæiske sikkerhedsstandard og en kontrol i overensstemmelse med oSa's retningslinjer. Forkortelsen oSa står for Organisation for the Safety of Abrasive Tools - en sammenslutning, der er stiftet af kendte europæiske producenter af slibemidler og slibeværktøj. Også Stor diamantskæreskive** DT 902 B Special fra Klingspor kan bære dette kvalitetsstempel.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.