DT 910 B Special Store diamantskæreskiver til Hærdet Beton, Armeret beton

Velegnet til våd og tør brug lasersvejst
Egenskaber
Klasse Special
Segmentering Tæt fortandet
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Hærdet Beton
Armeret beton
Anvendelsesområder
Vejanlæg

Stor diamantskæreskive DT 910 B Special - ren skæring af gammel beton

Den store diamantskæreskive DT 910 B Special er fremragende til skæring af samlinger i

  • gammel beton,
  • armeret gammel beton og endda
  • stærkt armeret gammel beton.

Holderen har en diameter på 25,4 mm. Det betyder, at stor diamantskæreskive DT 910 B Special passer på holderen på næsten alle konventionelle fugefræsere. Der fås skivediametre fra 300 mm til 500 mm.

Tæt fortanding - for førsteklasses skæreydelse

Til fugeskæring af armeret gammel beton er der behov for en stor skæreskive, der arbejder lige godt gennem beton og stål. Derfor har Klingspor udstyret stor diamantskæreskive DT 910 B Special med tæt fortanding: De tætliggende segmenter sikrer et fremragende glat løb. Stor diamantskæreskive DT 910 B Special skærer selv gennem vanskelige overgange fra gammel beton til stål uden problemer. Den er kendetegnet ved en fremragende aggressivitet og en meget god skæreadfærd. Der er garanti for høje skærehastigheder på op til 100 m/s og enkeltfløjlsfremføring. Den Store diamantskæreskive DT 910 B Special hører til premiumklassen 900 Special fra Klingspor. Denne skive er skabt til professionel kontinuerlig brug under de mest ekstreme forhold. Produkterne i denne serie har en fremragende levetid. De opfylder de høje krav på byggepladsen samt sikkerhedsstandarderne i henhold til EN 13236 på højeste niveau.

Med fugefræseren gennem armeret gammel beton - takket være den gennemprøvede Klingspor-kvalitet

Klingspor garanterer den bedste kvalitet. Med over 125 års erfaring inden for specialområdet slibeteknologi er virksomheden en af verdens førende producenter af slibemidler. Og det er der en grund til: Klingspor underkaster sine råmaterialer meget strenge testkriterier. På denne måde sikres den fremragende kvalitet af værktøjerne og f.eks. af Stor diamantskæreskive DT 910 B Special under økonomiske og økologiske aspekter.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.