DZ 100 RR Reduktionsringe

Reduktionsringe DZ 100 RR fra Klingspor - altid den rigtige diameter

Reduktionsringe DZ 100 RR fra Klingspor er velegnede til

diamantskæreskiver.

De fås i forskellige højder, diametre og reduktioner. Det betyder, at skæreskiverne kan anvendes pålideligt på næsten alle vinkelslibere.

Reducer hullet - så slibeskiven passer til vinkelsliberen

I produktionen af diamantslibeskiver lader producenterne sig primært styre af de mest almindelige dimensioner. Det kan også betale sig at lagerføre kun de mest populære produkter, så de kan leveres hurtigt. Nu kan det imidlertid ske, at der til en bestemt vinkelslibermodel til tider ikke er det rigtige slibemateriale i den ønskede dimension til rådighed. I et andet tilfælde er de eksisterende skæreskiver af høj kvalitet i materialelageret ikke længere kompatible med den nye vinkelsliber. Reduktionsringe DZ 100 RR blev skabt netop til disse anvendelser: Skiven ombygges billigt og hurtigt til et passende hul. Den riflede reduktionsring DZ 100 RR griber nøjagtigt ind i skivens hul - således kan huldiameteren reduceres hurtigt og med lille indsats. Skæreskiverne spændes nøjagtigt i maskinen ved hjælp af reduktionsringen DZ 100 RR.

Fortanding for bedre vedhæftning og et sikkert greb

Den ydre kant af reduktionsringen DZ 100 RR er forsynet med en fin fortanding. Dette forhindrer ringen i at glide i skiven, når den er fastspændt, og sikrer bedre vedhæftning. Før fastspænding presses eller hamres reduktionsringen ind i den ønskede skive. Ved valget er det vigtigt at være opmærksom på, at reduktionsringen er tyndere end arbejdsmaterialet og kun bruges til centrering. Ellers er skiven utilstrækkeligt fastgjort - den kan løsne sig eller gå i stykker.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.