Diamantslibetallerkner

Arbejdsområder
Materiale
Maskine
Anvendelsesområder
Produktgruppe
Diamantslibetallerkner
Diameter/mm
Bredde/mm
Tykkelse/mm
Længde/mm
Skaftdiameter/mm
Hul/mm
Segmentbredde/mm
Segmenthøjde/mm
Diamantvægt
Skaftlængde
Optag
Finhedsgrad
Koncentration
Antal sten
Kantudførelse
Konstruktionsform
Korntype
Udformning
Maskintype
Kvalitet

Diamantslibeskiver kombinerer høj slibeydelse med en lang levetid

Diamantslibeskiver fra Klingspor er pålidelige professionelle værktøjer til udfordrende arbejde. I 2015 åbnede Klingspor produktionsstedet for diamantværktøj i Lviv, det vestlige Ukraine. Siden da har Klingspor løbende udvidet sin diamantkompetence. Diamantslibeskiverne og forskellige andre topprodukter fra Klingspor-serien er udviklet på forskningsstedet i Haiger (Tyskland). Her bliver teknologierne til slibning og skæring konstant forbedret. Klingspor diamantslibeskiver er kendetegnet ved den højeste kvalitet og sikkerhed.

Moderne slibeskiver til mange anvendelser

På vinkelsliberen viser en diamantslibeskive fra Klingspor-programmet sig at være en rigtig allrounder. Dette giver brugerne mulighed for at behandle materialer som f.eks

  • Beton,
  • Granit,
  • afretningslag,

samt mange andre materialer hurtigt, sikkert og pålideligt. Særlige åbninger i bundpladen bidrager til en høj fjernelsesgrad, da slibestøvet fjernes optimalt, hvilket fører til perfekte sliberesultater selv på de hårdeste materialer. Brugerne har valget mellem diamantslibeskiver med standardsegmenter eller PCD-skærekiler. Med alsidigheden i produktsortimentet af diamantslibeskiver kan de bruges i have- og landskabspleje, på byggepladser og i konstruktions- og anlægsteknik og har også vist sig at være nyttige i vejbyggeri. Sidst, men ikke mindst, vil den ambitiøse gør-det-selv-mand, der ønsker at gennemføre sine projekter professionelt, nyde godt af denne fremragende præstation. Klingspor tilbyder den matchende M 14 adapter til direkte fastgørelse til vinkelsliberen uden spændemøtrik.

Slibeskiver med et højt sikkerhedsniveau

For løbende at øge sikkerheden ved højhastighedsslibeværktøjer grundlagde Klingspor sammen med andre virksomheder oSa, kompetencecentret for sikkerhed ved slibemidler. Denne frivillige forening forpligter sig til at overholde alle relevante europæiske sikkerhedsstandarder, ved fremstilling af værktøjerne, og at tage hensyn til de strengere fremstillings- og prøvningsbestemmelser fastsat af oSa. Dette har konkrete fordele for brugeren: sikker brug af alle værktøjer, der bærer oSa-varemærket, som er beskyttet over hele verden.