DS 300 B Extra Diamantslibeskiver til vinkelslibere til Beton, Cement, Byggematerialer

Velegnet til tør brug
Egenskaber
Klasse Extra
Segmentering standard
Udførelse Loddet
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Beton
Cement
Byggematerialer
Anvendelsesområder
Betonfabrikker
Fliselægger
Naturstensvirksomheder
Opførelse af høje bygninger

Diamanttallerken DS 300 B Extra til materialer til byggepladser

Den Diamantslibtallerkenen DS 300 B Extra imponerer med sin gode aggressivitet og levetid. Den anvendes på følgende steder:

  • Havebrug og landskabspleje,
  • Byggepladser,
  • Bygge- og anlægsarbejder samt
  • Bygning af veje.

Den dobbeltrækkede slibeskive viser en fremragende fjernelse. Byggepladsmaterialer, beton og afretningslag kan skæres ubesværet. Dette virker med et minimum af anstrengelse, hvilket gør arbejdet særligt behageligt. Desuden tilbyder Klingspor med dette produkt et fremragende pris/ydelsesforhold. Køberne får Diamantslibetallerkenen DS 300 B Extra i forskellige diametre. Desuden fås en M14-adapter til slibetallerkenen.

Diamantværktøj i Extra-klassen

I produktserien 300 får kunderne Diamantslibetallerken til krævende opgaver og mærkevarekvalitet til en attraktiv pris. Til kompromisløse professionelle anvendelser er produktlinjerne 600 og 900 tilgængelige. Værktøjerne i Extra-klassen kan også bruges af gør-det-selv-folk og er ideelle, hvis der ikke er tale om kontinuerlig brug.

Der er garanti for et højt sikkerhedsniveau

Diamantslibetallerken DS 300 B Extra er blevet grundigt testet med hensyn til sikkerhed. Klingspor følger de strenge retningslinjer fra oSa. uafhængige produkttests, sikkerhedsrevisioner foretaget af en ekstern ekspert og regelmæssige produktionskontroller bidrager til et højt sikkerhedsniveau ved brug. Desuden overholdes den europæiske sikkerhedsstandard EN 13236 under produktionen.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.