DS 600 A Supra Diamantslibeskiver til vinkelslibere til Asfalt, Slibematerialer, Nystøbt beton, Porebeton, Sandsten

Velegnet til tør brug
Egenskaber
Klasse Supra
Segmentering standard
Udførelse Loddet
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Asfalt
Slibematerialer
Nystøbt beton
Porebeton
Sandsten
Anvendelsesområder
Elektrikere, El-installation

Diamantslibetallerken DS 600 A Supra - høj slibeevne og lang levetid

Den aggressive slibeevne og lange levetid gør diamantslibetallerken DS 600 A Supra velegnet til en lang række anvendelsesområder som f.eks.

  • asfalt,
  • gasbeton,
  • frisk beton,
  • sandsten

og mange andre slibende materialer. Den høje slibeydelse og lange levetid understøtter korte arbejdstider og giver glatte overflader som resultat. Hertil bidrager især de dobbeltrækkede segmenter på diamantslibetallerkenen. Slibetallerkenen er beregnet til brug på en vinkelsliber.

Optimal tilpasning af bindemiddel og diamanter

En slibetallerkens ydeevne afhænger hovedsagelig af typen af slibemateriale. Det hårdeste og derfor mest skærende slibekorn er diamant. For at sikre ensartede egenskaber anvendes syntetisk fremstillede diamanter i Klingspors diamantslibeværktøj. Ud over selve slibekornet har bindingen indflydelse på slibeydelsen. Derfor har diamantslibetallerken DS 600 A Supra et bindemiddel, der er optimeret til diamanternes type og form, hvilket sikrer høj slibeevne og levetid.

Diamantslibetallerken DS 600 A Supra for høj arbejdssikkerhed

Ved udførelse af slibe- og skærearbejde har arbejdssikkerhed høj prioritet. Ud over korrekt brug bidrager slibeværktøjernes pålidelighed og styrke også til sikkerheden. Slibetallerkener fra Klingspor opfylder den europæiske sikkerhedsstandard EN 13236. desuden opfylder de de høje krav i oSa's retningslinjer. Klingspor er en af de producenter, der frivilligt har tilsluttet sig den høje kvalitetsstandard fra den europæiske organisation for sikkerhed af slibeværktøj. Et andet sikkerhedsaspekt er den nemme støvfjernelse af DS 600 A Supra-slibetallerken gennem åbninger, der er indbygget i stålskiven. Til slibetallerkenen fås en M14-adapter under produktbetegnelsen DZ 114.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.