DS 600 B Supra Diamantslibeskiver til vinkelslibere til Beton, Cement, Byggematerialer

Velegnet til tør brug
Egenskaber
Klasse Supra
Segmentering standard
Udførelse Loddet
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Beton
Cement
Byggematerialer
Anvendelsesområder
Betonfabrikker
Fliselægger
Naturstensvirksomheder
Opførelse af høje bygninger

Diamantslibeskiven DS 600 B Supra

Diamantslibeskiven DS 600 B Supra er velegnet til gartneri og anlægsgartneri, byggepladser og mange andre anvendelsesområder. Slibeskiven anvendes til bearbejdning af

  • beton,
  • afretningslag og
  • byggepladsmateriale.

For at kunne fjerne de hårdeste byggepladsmaterialer pålideligt med vinkelsliberen satser Klingspor på høj aggressivitet med dette produkt. Den dobbeltrækkede diamantslibeskive er egnet til alle slibematerialer og har en lang levetid. Den professionelle bruger sætter pris på dette i den daglige brug til de krævende opgaver. Til denne model fås M14-adapteren DZ 114.

Aggressiv slibeydelse - lang levetid

Diamantslibeskiven DS 600 B Supra giver mange fordele, f.eks. en konstant høj ydelse på en lang række anvendelsesområder. Klingspor investerer meget forsknings- og udviklingsarbejde i sine diamantværktøjer og giver sine kunder fremragende præstationer med slibeskiver i Supra-ydelsesklassen. Anvendelse er mulig inden for mange områder: Disse omfatter struktur- og anlægsarbejde samt ved bygning af veje. Håndværkere stoler på DS 600 B Supra-diamantslibeskiven for levering af fremragende kvalitetsarbejde til deres kunder.

Klingspor satser på moderne sikkerhedsstandarder

Klingspor sikrer et højt sikkerhedsniveau for alle sine produkter, herunder DS 600 B Supra-diamantslibeskiven. Dette garanteres ikke kun ved overholdelse af den europæiske sikkerhedsstandard EN 13236. Klingspor er et stiftende medlem af oSa, kompetencecenter for sikkerhed i forbindelse med slibemidler. Slibeskiverne er grundigt testet sikkerhedsmæssigt. Dette resulterer i større sikkerhed ved brug for brugeren. Med diamantslibeskiven DS 600 B Supra præsenterer Klingspor således i enhver henseende et professionelt produkt, der opfylder de højeste krav til ydeevne og sikkerhed.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.