DS 600 S Supra Diamantslibeskiver til vinkelslibere til Beton, Chamottesten, Natursten, Murværk , Tegl

Velegnet til tør brug
Egenskaber
Klasse Supra
Segmentering standard
Udførelse Loddet
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Beton
Chamottesten
Natursten
Murværk
Tegl
Anvendelsesområder
Betonfabrikker
Fliselægger
Naturstensvirksomheder
Opførelse af høje bygninger

Diamantslibetallerken DS 600 S Supra

Supra-kvalitetsbetegnelsen identificerer denne diamantslibetallerken som et professionelt diamantværktøj til daglig brug. Den giver en pålidelig stabil ydelse og har et meget godt pris/ydelsesforhold. Slibetallerkenen er udviklet til bearbejdning af

  • natursten,
  • murværk,
  • mursten, -tegl,
  • beton og
  • ildfast ler

. Dens lavvibrerende kørsel gør arbejdet - især over længere tid - meget lettere.

Karakteristik af diamantslibetallerken DS 600 S Supra

Den specielle vifteformede åbning på slibetallerkenen garanterer en meget god støvfjernelse. Diamantslibetallerkenen har på grund af den specielle geometri af let stål en meget lav vægt. Den loddede standardsegmentering muliggør en god fremføring og sikrer en præcis skæreadfærd. På denne måde opnår slibetallerkenen stabil ydelse med relativt høj aggressivitet og lang levetid. Den er beregnet til brug på vinkelslibere og står for optimale resultater inden for anlægsarbejde og vejbygning. Her anvendes den til slibning af og på overflader, nivelleringsarbejde og til slibning af malingrester eller belægninger. For at sikre en sikker bearbejdning af natursten og andre materialer med diamantslibetallerken DS 600 S Supra opfylder den den europæiske sikkerhedsstandard EN 13236. desuden er produktionen og produktionsprøverne underlagt oSa's retningslinjer. oSa er en producentforening, der har til formål at videreudvikle sikkerheden ved skære- og slibeværktøj.

Sikkert arbejde med diamantslibetallerkenen

Når du arbejder med en diamantslibetallerken, dannes der slibestøv. Derfor skal hænder, øjne og åndedrætsveje beskyttes med passende udstyr. Arbejde på materialer som natursten med en vinkelsliber forårsager også støj. Derfor er høreværn også vigtigt. Ud over at vælge et egnet værktøj til bearbejdning er det vigtigt at kontrollere slibetallerkenen for skader. Beskadigede slibetallerkener er uegnede til videre brug.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.