DZ 114 Adapter M14

DZ 114 fra Klingspor - M14-adapter til diamantslibetallerkener

Adapteren M14 DZ 114 er beregnet til at konvertere huller med en diameter på 22,23 millimeter til M14 på følgende diamantslibetallerkener, for eksempel:

  • DS 300 B Extra,
  • DS 600 A Supra,
  • DS 600 B Supra,
  • DS 650 PKD Supra,
  • DS 900 PKD Special eller
  • DS 600 S Supra.

Med adapteren kan diamantslibetallerkenerne til vinkelslibere fra Klingspor indsættes i standard M14-gevind - for at højne sikkerhedsniveauet til den sædvanlige standard.

Konvertering fra hul til gevind - hurtigt og sikkert

Diamanttallerkenenr produceres og lagerføres i de gængse dimensioner. Flere ensartede produkter er på lager og er således tilgængelige inden for meget kort tid. Derfor har Klingspor med de meget effektive diamantslibetallerkner valgt det optimale kompromis: Med et hul på 22,23 millimeter og adapteren M14 kan en slibetallerken spændes sikkert på næsten alle vinkelslibere fra de kendte mærker. På denne måde får fagfolk inden for bygge- og anlægsarbejde, vejarbejde eller ved arbejde på hårde sten altid det fulde potentiale ud af de aggressive og holdbare slibetallerkener. Det varmebestandige og formfaste rustfrie stål til Adapter M14 DZ 114 er udvalgt og bearbejdet således, at diamantslibetallerkenen selv under de hårdeste forhold og ved kontinuerlig brug sidder pålideligt fast og stadig let kan frigøres ved udskiftning.

Sikkert greb for diamantslibeskiver med M14-adapteren

Adapter M14 DZ 114 fastspænder Diamantslibetallerkenen via en møtrik med fint gevind. Dette fordeler spændkraften over et meget større overfladeareal end det ville være muligt med et metrisk gevind. Desuden er stigningsvinklen lavere. På denne måde sikrer Adapter M14 DZ 114 et godt og pålideligt greb. diamantslibetallerkenen kan hverken løsne eller vride sig ved korrekt brug. Udviklerne hos Klingspor har kontrolleret og bekræftet dette i en udholdenhedstest.

Nulstil alle filtre
Optag
Gevind M 14
Optag

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.