RFM 652 Elastiske slibemidler til Aluminium, Ikke-jernholdigt metal

Egenskaber
Binding Kunststof
Korntype SiC
Materialer
Aluminium
Ikke-jernholdigt metal

For den silkeagtige overfladeeffekt - R-Flex Marmorerings Stift RFM 652

Den R-Flex Marmorerings stift RFM 652 skaber en vidunderlig silkeagtig mat finish

  • NE metal og
  • aluminium.

Anvendelsen sker fortrinsvis med en løftebor. Der findes to forskellige skaftdesigns: rund med fladtrykt side eller gennemgående rund. Begge typer er beregnet til individuel brug på det professionelle værksted eller i industrien til forarbejdning af ikke-jernholdige metaller og aluminium.

Temperaturbestandig og tilpasningsdygtig - siliciumcarbid i elastisk plast

Slibekornene i R-Flex Marmorerings stift RFM 652 er fremstillet af rent siliciumcarbid: det har en høj hårdhed, god temperaturbestandighed og fremragende varmeledningsevne. Samtidig tilpasser den elastiske plastbinding værktøjsprofilen optimalt til emnets konturer. Som følge heraf sker slidet meget jævnt - marmorerings stiften forbliver dimensionsstabil, indtil den er slidt op. Marmoreringsværktøjets levetid er lang på grund af det omhyggelige materialevalg. Det betyder, at R-Flex marmorerings stift RFM 652 fra Klingspor sjældent skal udskiftes. Marmorerings stiftene giver en jævn og flot overfladeeffekt på løftebor, dvs. maskiner, hvor marmorerings stiftene er fastspændt i en bjælke eller stang. Denne form for overfladebehandling anvendes i containerbyggeri og ved opbygning af store køkkenanlæg.

Aggressivitet under kontrol: Den rigtige version til hver branche

R-Flex marmorerings stiften RFM 652 fås i forskellige størrelser. Diameteren samt kornstørrelsen og bindingen varierer. Hvis plasten er blød, giver det elastisk indlejrede slibekorn lettere efter under tryk. Ved brug af et fint korn opnås en meget lav ruhed, og strukturen af de bearbejdede overflader bevares næsten helt. Jo grovere korn og jo hårdere bindingsmaterialet er, jo mere intensivt fjerner siliciumkarbidet overfladen. Strukturer, overgange og kanter bliver blødere.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.