RFS 651 Elastiske slibemidler til Aluminium, Rustfrit stål, Ikke-jernholdigt metal

Egenskaber
Binding Kunststof
Korntype SiC
Materialer
Aluminium
Rustfrit stål
Ikke-jernholdigt metal
Anvendelsesområder
Industri, der forarbejder rustfrit stål

Alsidig i brug - Klingspor R-Flex slibe- og polerstifte RFS 651

Aluminiumoxid møder metal: R-Flex slibe- og polerstifte RFS 651 fra Klingspor skaber bløde overgange, afrundede kanter og en attraktiv finish fra mat til blank. Den gør det muligt at bearbejde

  • rustfrit stål,
  • ikke-jernholdigt metal og
  • metal.

Den R-Flex slibe- og polerstift RFS 651 er ideel til brug med lige slibemaskine, boremaskine eller en bøjelig aksel. Den letter arbejdet i den rustfri stålforarbejdende industri samt i den private sektor.

Vådt eller tørt - det elastiske slibeværktøj tilpasser sig konturerne

For at opnå et jævnt resultat selv ved ujævne konstruktioner fås forskellige bindingshårdheder. Bindingselastomerer i hårdhederne blød (T og W), medium (E) og hård (Z) tilpasser stifternes profil til emnets konturer efter behov. Dette gør R-Flex slibe-og polerstifte RFS 651 fremragende til afgratning, finish og rengøring af rustfrit stål, ikke-jernholdigt metal og metal. Desuden er værktøjet vandtæt og modstandsdygtigt over for næsten alle almindelige kølesmøremidler. Stifterne kan varierende integreres i bearbejdningsprocesserne ved at bruge dem til våd- og tørslibning. På grund af materialernes høje og konstante kvalitet og den omhyggelige bearbejdning opnår de lange levetider. Dette gør R-Flex slibe- og polerstifte RFS 651 fra Klingspor til uundværlige hjælpemidler til industrielle opgaver.

Til efterbehandling og rengøringsslibning uden kompromis

Under produktionen er skarpe kanter eller ru overflader nogle gange uundgåelige. Pressede, smedede eller støbte dele skal efterfølgende afgrates eller forbedres optisk og haptisk. De fleksible R-Flex slibe-og polerstifte RFS 651 fås i forskellige kornstørrelser - det giver brugeren et bredt spektrum af anvendelsesmuligheder. De er ideelle til en finish af høj kvalitet.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.