SFK 655 Elastiske slibemidler til Maling, Lak, Glas, Sten, Træ, Plast, Læder, Metal universal

Egenskaber
Binding Kunststof
Korntype SiC
Materialer
Maling
Lak
Glas
Sten
Træ
Plast
Læder
Metal universal

Håndslibeklods SFK 655 til perfekt efterbehandling

Håndslibeklods SFK 655 leveres som et sæt med 18 hånd slibeklodser i tre forskellige kornstørrelser. Den kan bruges universelt - i husholdningen såvel som til bilpleje eller på værkstedet. Håndværkere og gør-det-selv-folk bruger den gerne til finish- og rengøringsslibning. Produktet er til håndslibning. Du kan bruge det til arbejde på:

  • maling,
  • glas,
  • sten,
  • træ,
  • plast,
  • læder og
  • metal.

Hvorfor bruge SFK 655 håndslibeklodsen?

En stor fordel er helt sikkert, at slibeklodsen kan bruges universelt. Den tilbyder derfor altid det rigtige slibemiddel, uanset materialet. De siliciumcarbid-slibekorn, der er bundet i kunststof, giver en meget finere overfladestruktur end slibemidler med andre bindingsformer. Derfor bruges denne slibeklods ofte til finish- og rengøringsslibning. I husholdningen bruges den f.eks. til at rense undersiden af strygejern eller til at vedligeholde skikanter. Den bruges også til at fjerne rust fra små områder på køretøjer. Håndklodsen opnår sin optimale virkning sammen med rengøringsmidler som f.eks. vand eller sæbe eller med tilsætningsstoffer som petroleum eller pastaer.

Hvorfor kaldes håndslibeklodsen et elastisk slibemiddel?

Håndslibeklodsen anvender siliciumcarbid som slibekorn, der er bundet med kunststof. Dette resulterer i en mere elastisk struktur end ved binding med keramik eller syntetisk harpiks. Som følge heraf opstår der kun minimal ruhed og stort set ingen ændringer i emnets geometri. Ud over bindingen er typen af slibekorn afgørende for slibemønstret. Det anvendte siliciumcarbid er meget hårdt, men ikke sejt. Kornets krystallinske struktur gør det skarpkantet og skørt. Det er følsomt over for brud, hvilket fører til mikroslitage af kornet. Til finish- og rengøringsslibning anvendes håndklodsen derfor, indtil den er helt slidt op. Da kornet er syntetisk fremstillet, er ensartet kvalitet og definerede egenskaber garanteret.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.