SFK 655 Set Elastiske slibemidler til Maling, Lak, Glas, Sten, Træ, Plast, Læder, Metal universal

Egenskaber
Binding Kunststof
Korntype SiC
Materialer
Maling
Lak
Glas
Sten
Træ
Plast
Læder
Metal universal

Klingspor håndklodssæt SFK 655: universelt anvendeligt

Håndklodssættet SFK 655 indeholder et praktisk udvalg af håndslibeklodser med forskellige kornstørrelser. De kan bruges til at arbejde præcist og effektivt på en lang række materialer:

  • maling og lak,
  • glas,
  • sten,
  • træ,
  • plast,
  • læder og
  • metal.

Den ideelle hjælper til håndslibning i en blandet udstilling: Med i alt 18 universelle slibeklodser i opbevaringspakken har du altid den rigtige kornstørrelse ved hånden. Det praktiske slibemix kan bruges universelt og er ideel til arbejdet på værkstedet og i hjemmet: Den er lige så anvendelig til autoreparationer og polering af messing, bronze og andre metaloverflader som til rengøring og klargøring af ruskindssko eller -beklædning, skikanter, vaske af rustfrit stål og applikationer på western-sadler og -tæpper.

Vandtæt og elastisk - for et fremragende slutresultat

Siliciumcarbid-slibekornene er elastisk bundet i plastblokken. Dette virker som en dæmper, hvis trykket er for kraftigt eller uregelmæssigt. Resultatet er et meget jævnt og fint slibemønster. Desuden er materialerne af høj kvalitet modstandsdygtige over for vand og mange kemikalier. Rengøringseffekten kan derfor let forbedres med plejemidler som f.eks. sæbe, paraffinvoks eller poleringspastaer.

For en ren rengøringsslibning og en perfekt finish i hånden

Det Håndklodsesæt SFK 655 indeholder alle gængse slibeklodser i SFK 655-serien. Den fine kornstørrelse giver en vidunderligt jævn finish - uden at efterlade grimme ridser. Den grove kornstørrelse bekæmper oxidation og fjerner pålideligt genstridigt snavs. håndklods-sættet SFK 655 indeholder alle nødvendige varianter til forberedelse samt finish- og rengøringsslibning. På grund af sin handy størrelse ligger slibemixet godt i hånden. Sammenlignet med sandpapir skal arbejdsmaterialet skiftes langt sjældnere end sandpapir. Det gør arbejdet lettere og hurtigere. Slibeklodserne i SFK 655-serien fra Klingspor holder til de er helt slidte og opnår fremragende resultater lige til det sidste.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.