CS 561 Fiberskiver til Stål, Ikke-jernholdigt metal, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Materialer
Stål
Ikke-jernholdigt metal
Metal universal
Plast
Rustfrit stål
Træ

Fiberskiver CS 561 - slibeskiver til høj materialeaftagning på stål og ikke-jernholdigt metal

CS 561 Fiberskiver til stål og ikke-jernholdigt metal har meget gode materialeaftagningsværdier. Bindingen af kunstharpiks gør dette produkt robust, modstandsdygtigt og holdbart. Fiberskiver CS 561 har en fleksibel bund af vulkaniserede fibre. Den tætte strøning med korundkorn gør dem ekstremt kraftige. CS 561 fås i alle i industrien gængse diametre og tilbyder det bredest mulige udvalg, som Klingspors produktprogram for fiberskiver har at byde på. Det store udvalg af forskellige kornstørrelser gør CS 561 til et alsidigt slibemiddel til:

  • metal,
  • ikke-jernholdige metaller,
  • plast og 
  • træ

Opbygning af CS 561 fiberskiver

Denne fiberskive består af et underlag af sammensat flerlagstyk papir med en tæt spredt kornstørrelse af korund. Kornene er bundet til underlaget med et harpiksbaseret klæbemiddel.

Anvendelse af CS 561 fiberskiver

Fiberskiven CS 561 anvendes på vinkelslibere. De mange forskellige kornstørrelser gør CS 561 fiberskive alsidig. I de mellemstore og fine kornstørrelser opnås en høj materialeaftagning på stål og ikke-jernholdigt metal. I de grovere kornstørrelser kan CS 561 endda bruges til træ eller plast. Den solide konstruktion gør det muligt at arbejde ved meget høje hastigheder.

Slibemønsteret afhænger af underlaget

Valget af et passende underlag kan have afgørende indflydelse på slibemønsteret. Der findes grundlæggende to typer af støttepuder:

  • Støttepude ST 358 mediumhård og glat
  • Støttepude ST 358 A hård og riflet

Den mediumhårde bagskive er velegnet til et jævnt slibemønster og tilpasser sig fleksibelt til emnets kontur. Den er ideel til finere slibning, konturslibning og afrunding af kanter. Når der skal udføres grove slibearbejder, som kræver en høj materialeaftagning, anvendes CS 561 på hårde bagskiver. Den hårde bagskive er særlig velegnet til afgratningsarbejde og til at bryde kanter.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.