CS 561 SB-pakket Fiberskive til Stål, Ikke-jernholdigt metal, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Materialer
Stål
Ikke-jernholdigt metal
Metal universal
Plast
Rustfrit stål
Træ

Fiberskiver til professionel metalbearbejdning

Fiberskiven Klingspor CS 561 kan anvendes universelt til bearbejdning af metal og træ. Den er velegnet til skæring og slibning

  • stål,
  • ikke-jernholdigt metal,
  • metal,
  • plast,
  • rustfrit stål og
  • træ.

Den brede vifte af anvendelsesmuligheder udvides med forskellige diametre og forskellige hulformer. Dette gør fiberskiven til et optimalt tilbehør til håndholdte vinkelslibere fra forskellige producenter.

Hårdt korn og sikker binding for høj materialeaftagning

Fiberskiverne er vulkaniserede fiberskiver. Vulkaniseret fiber er et traditionelt kompositmateriale, der fremstilles på cellulosebasis ved vulkanisering - en slags plastik skabes af det naturlige råmateriale papir. På grund af produktionen af et vedvarende råmateriale får den klassiske vulkanfiber en ny relevans, som Klingspor kan anvende. Som slibekorn til produktet anvendes en hård, sej korund. Den vulkaniserede fiberskive er på den ene side belagt med syntetisk harpiks. Slibekornet er sikkert og fast indlejret i dette med en tæt strøningstype. Korund er et syntetisk slibemateriale, som adskiller sig fra klassiske naturlige slibekorn ved sin særlige sejhed og hårdhed. Takket være den kunstige fremstilling forbliver disse egenskaber altid de samme. Med sin krystallinske og uregelmæssige struktur udvikler korund fremstillet af aluminiumoxid ensartet makroslitage som et blokformet korn. Samtidig sikrer materialet en lang levetid med god materialeaftagning.

Fiberskive i pakninger til handel, håndværk og industri

En anden fordel ved Fiberskive CS 561 er dens emballage. Værktøjstilbehøret er SB-pakket og er derfor meget velegnet til præsentation i detailhandlen. Desuden er emballagen til slibeskiverne lige så overskuelig og godt beskyttet til lageropbevaring i handel og industri. Hvis skiven medbringes som reservetilbehør på montagepladser, beskytter emballagen også mod skader i værktøjskassen.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.