CS 565 Fiberskiver til Rustfrit stål, Stål, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Zirkonkorund
Strøtype tæt
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Metal universal
Anvendelsesområder
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Metalarbejde
Stålkonstruktion

Optimal til groft slibearbejde - Klingspor CS 565 fiberskiver

Med fiberskiverne CS 565 fra Klingspor kan især groft slibearbejde udføres hurtigt og effektivt. Disse skiver, som ud over deres høje aggressivitet også udmærker sig ved et særligt godt pris/ydelsesforhold, er velegnede til brug på

  • stål,
  • rustfrit stål og
  • andre metaller.

CS 565 fås i forskellige kornstørrelser, med forskellige hulstørrelser og i mange størrelser.

Aggressiv og selvskærpende: slibekorn af zirkoniumaluminiumoxid

På Klingspor fiberskiverne CS 565 er slibekornet fremstillet af zirkoniumaluminiumoxid. Dette korn er meget hårdt og sejt og har en krystallinsk, ensartet struktur. Det er selvskærpende, så der kan opnås perfekte sliberesultater med skiverne over en lang periode. Alle slibekorntyper, der anvendes af Klingspor, er syntetisk fremstillet. Det betyder, at de altid har de samme egenskaber og er af ensartet god kvalitet. En høj materialeaftagning er garanteret af den tætte spredning, fordi næsten hele overfladen på Fiberskiven CS 565 er dækket af slibekorn. Den høje strøningstæthed sikrer også en lang levetid. De og det selvskærpende Zirconia alumina-slibekorn gør det muligt at bearbejde stål, rustfrit stål og metal med lavt materialeforbrug og tilsvarende lave omkostninger.

Dæklaget: stærk syntetisk harpiks med høj klæbestyrke

Som alle andre Klingspor-slibemidler har Fiberskiverne CS 565 også et dæklag af syntetisk harpiks. Deres høje klæbestyrke skaber en stærk forbindelse mellem underlaget og slibekornet. Det øverste lag af fast syntetisk harpiks støtter også slibekornet mod sidekræfter, der opstår under slibning. Overlagets ensartethed kontrolleres hos Klingspor ved hjælp af laserteknologi og ved vægtmålinger under produktionen. Produkter fra Klingspor er derfor også kendetegnet ved en særlig god kvalitet med hensyn til det øverste lag.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.