FS 764 ACT Fiberskiver til Stål, Rustfrit stål, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Materialer
Stål
Rustfrit stål
Metal universal
Plast
Ikke-jernholdigt metal
Træ
Anvendelsesområder
Bilindustri
Låsesmed
Metalarbejde
Stålkonstruktion

Fiberskive FS 764 ACT - Fiberskive til fjernelse af store mængder materiale på stål og rustfrit stål

FS 764 ACT fra Klingspor er en fiberskive til brug på stål og rustfrit stål. Fiberskiven muliggør slibearbejde med høj materialeaftagning. Slibemidlet er korund. Bindingen fra den specielle Klingspor ACT-formel giver høj kornhæftning, som sammen med den vulkaniserede fiberunderlag giver et ekstremt modstandsdygtigt slibemiddel. Fordelene er:

  • Over gennemsnitslevetid
  • Lav tilstopning
  • Høj afsmeltning
  • Ensartet slibemønster

Groft og aggressivt slibearbejde med FS 764 ACT-fiberskiven

Den robuste kombination af underlag, bindemiddel og korn gør det muligt at foretage aggressiv slibning af metal, når der skal afrenses metaldele, ved groft slibearbejde, ved arbejde på svejsesømme og ved afgratningsarbejde. For at sikre, at den maksimale hastighed på 80 meter pr. sekund ikke overskrides, skal visse maksimale hastigheder overholdes afhængigt af skivens eller bagskivens diameter:

  • 13.300 omdrejninger pr. minut for 115 mm diameter
  • 12.200 omdrejninger pr. minut for 125 mm diameter
  • 8.500 omdrejninger pr. minut for 180 mm diameter

Anvendelse af fiberskive FS 764 ACT

Fiberskive FS 764 ACT fås i kornstørrelser fra meget groft til fint. Fiberskive FS 764 ACT er således primært beregnet til stor materialeaftagning og aggressivt slibearbejde.

Det ønskede slibemønster påvirkes afgørende af den anvendte bagskive

Klingspors sortiment omfatter to forskellige bagskiver til fiberskiver: den mediumhårde og glatte bagskive ST 358 og den hårde og riflede bagskive ST 358 A. Afhængigt af hvilken bagskive der anvendes, påvirkes slibemønstret afgørende. For et jævnt slibemønster anbefales den mediumhårde støttepude, f.eks. ved afrunding af kanter eller finere overfladeslibning på metal. Den hårde og ribbede bagskive anvendes til groft og aggressivt slibearbejde, f.eks. ved brydning af kanter eller groft afgratningsarbejde.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.