FS 966 ACT Fiberskiver til Rustfrit stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Keramisk korund
Strøtype tæt
Materialer
Rustfrit stål
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål

Klingspor FS 966 ACT - meget aggressiv fiberskive til bearbejdning af rustfrit stål

Fiberskive FS 966 ACT fra Klingspor er velegnet til selv tungt arbejde. Den anvendes til slibning af rustfrit stål og er kendetegnet ved

  • en høj aggressivitet,
  • en lang levetid
  • og dens mikrokrystallinske selvskærpende effekt

. Desuden har det en multibinding, der forhindrer dannelsen af anløbning. Disse fiberskiver fås i mange størrelser og kornstørrelser.

Aggressiv og holdbar: selvskærpende keramisk korund

Med Klingsporfiberskiven FS 966 ACT kan der opnås gode sliberesultater over en lang periode, fordi den høje aggressivitet opretholdes i hele brugstiden. God materialeaftagning sikres af keramisk korund, et skarpkantet og spidst korn, der er hårdt og meget sejt. Keramisk korund er desuden selvskærpende på grund af sin mikrokrystallinske struktur. Hvis den øverste spids af et korn bliver stump, knækker den af, og der opstår en ny spids med skarpe kanter. På grund af denne selvskærpende effekt har fiberskiven tilsvarende lang levetid. Ved fiberskiven FS 966 ACT er slibekornet tæt spredt og dækker derfor næsten hele overfladen. Denne tætte spredning øger levetiden yderligere og sikrer perfekte resultater ved slibning af rustfrit stål. Et andet særligt kendetegn ved denne skive er den fremragende kornvedhæftning, som er resultatet af det øverste lag af syntetisk harpiks. Sammenlignet med naturlige bindemidler har det en bedre vedhæftningsevne og er også kendetegnet ved sin meget høje styrke.

Ingen anløbning på grund af multibinding

kølig slibning er garanteret med Fiberskiven FS 966 ACT på grund af multibindingen. Med denne type binding er slibemidlet forsynet med en ekstra belægning. Dette reducerer temperaturen ved kornspidserne og vedhæftningen af spåner fra arbejdsemnet. På denne måde forhindrer det varmebetingede misfarvninger ved slibning af rustfrit stål. Desuden forlænger det værktøjets levetid og reducerer dermed forbruget af slibemidler.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.