Hårdmetalfræser

Arbejdsområder
Maskine
Produktgruppe
Hårdmetalfræser
Diameter/mm
Længde/mm
Skaftdiameter/mm
Skaftlængde
Konstruktionsform
Kvalitet
Fortanding

Kraftig fræsning og justering af overflader og former

Hårdmetalfræsere fra Klingspor-serien har alle de egenskaber, som krævende brugere værdsætter. Forskellige tandtyper og størrelser af Klingspor produkter sikrer, at alle forarbejdningskrav er dækket. Brugerne nyder godt af den konstant høje kvalitet af hårdmetalfræserne samt af et omfattende sortiment, der også har de rigtige løsninger til krævende opgaver. De grundlæggende fordele ved produkterne omfatter fremragende aggressivitet og skæreevne samt forbedret spånfjernelse og lav termisk belastning på værktøj og emne. 

Hårdmetalfræsere med passende tænder til alle anvendelsesområder

Klingspor sælger sine hårdmetalfræsere med blandt andet standard-, kryds- og højtydende fortanding. Hårdmetalfræsere med universal tænder er velegnede til hverdagsopgaver og har en bred vifte af anvendelser. Klingspor med standard fortandinger har fremragende finishegenskaber. Det rigtige valg, når det er bløde og langspånende materialer der skal bearbejdes er aluminiums fortanding. Ud over aluminium og andre ikke-jernholdige metaller omfatter dette også plast. Brugeren drager fordel af en stærk snavsfjernelse kombineret med reduceret tilstopning.

Kryds fortandingen er også velegnet til generelle anvendelser, har en forbedret håndtering og producerer meget små spåner. Derudover er brugen af ​​dette værktøj forbundet med lave vibrationer.

Den højtydende "stål"-fortanding har en optimeret fortanding til bearbejdning af stål. En sådan hårdmetalfræser giver en væsentligt højere materialefjernelse sammenlignet med standard fortanding.

Det højtydende "INOX" fortanding er perfekt egnet til den krævende bearbejdning af austenitisk, rust- og syrefast rustfrit stål. Her opnås til gengæld en mærkbart højere skæreydelse, end det ville være muligt med standard tværskårne tænder. Dette sikres af en specialudviklet banebrydende geometri. Derudover er dannelsen af ​anløbsfarver minimal.

Alsidig til mange materialer og anvendelser

Hårdmetalfræserne fra Klingspor-serien er ideelle til den bøjelige aksel og andre standardværktøjer. Brugbarheden til forskellige materialer er særlig forskellig. Dette inkluderer

  • Stål
  • Metal og
  • Plast.

Forskellige former og dimensioner med og uden tandhjul er tilgængelige. Klingspor anbefaler fræseren med svalehaleform uden cylindrisk fortanding til f.eks. bearbejdning af indvendige kanter, der er svære at komme til. De spidse kegleformede fræsere er vigtige til afgratningsarbejde og er ideelle til bearbejdning af koniske boringer og riller. De cylindriske fræsere med endesnit anvendes til bearbejdning af blinde huller og endeflader på indvendige konturer. På denne måde kan den rigtige hårdmetalfræser findes til ethvert job.

Til arbejde, der omfatter brydning af kanter eller afgratning af huller kommer den fremragende kvalitet af Klingspo’sr hårdmetalfræsere ind i billedet. Har du brug for flere fræsere og ønsker at opbevare dem samlet, kan du vælge fræser i et sæt. I den praktiske og sikre opbevaringsboks er hårdmetalfræsere med forskellige specifikationer, egnet til en række forskellige emner altid lige ved hånden.