HF 100 B Hårdmetalfræser

HF 100 B hårdmetalfræser - frontfortanding til specielle opgaver

HF 100 B-fræseren er udstyret med frontfortanding og er derfor ideel til bearbejdning af blinde huller og flader med indvendige konturer. Hårdmetalfræseren kan anvendes på forskellige materialer som f.eks.

  • blødt stål,
  • ikke-jernholdigt metal,
  • højtemperaturmaterialer og
  • støbejern.

Den cylindrisk formede fræser kan anvendes med forskellige fortandinger "cut" til efterbehandling eller afgratning af emner. Den ekstra frontfortanding muliggør præcis fladebearbejdning.

Forskellige dimensioner af fræsere og forskellige fortandinger

Afhængigt af emnets materiale og geometri giver de korrekte fortandinger og den nøjagtige størrelse af hårdmetalskæret de bedste resultater. Hårdmetalfræseren HF 100 B fås derfor i forskellige varianter - størrelse og fortandning kan kombineres alt efter anvendelsen. Den valgte fortandning anvendes også på fladen af den cylindrisk formede fræser. Ud over standardtandingen (Cut 2) med gode finish muligheder findes der også forskellige andre typer fortandinger med høj skæreydelse (Cut 6), lavt tilstopningsniveau (Cut 3) eller til bearbejdning af rustfrit stål (Cut 11). Alle hårdmetalfræsere fra Klingspor gennemgår en 100 % slutkontrol før levering. Dimensionel nøjagtighed, fejlfri fortanding og loddeforbindelser kontrolleres. Dette sikrer en lang levetid og en høj grad af sikkerhed under brug.

Optimalt hastighedsområde for præcise resultater

Den valgte hastighed er afgørende for høj materialeaftagning og lang levetid. Den optimale hastighed afhænger af fræserhovedets diameter og det materiale, der skal bearbejdes. Brug i det mellemste hastighedsområde anbefales for at forlænge levetiden for hårdmetalfræseren. En for lav hastighed kan føre til ustabilt løb og tandbrud. Som tommelfingerregel gælder, at jo større hoveddiameteren er, jo lavere hastighed. For at opnå ideelle resultater og maksimal sikkerhed bør hårdmetalfræseren være fastspændt i en længde på mindst 25 mm.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.