HF 100 C Hårdmetalfræser

Fræser HF 100 C - hårdmetalfræser til overflader, konturer og radier

Der findes i dag et stort antal forskellige udformninger af fræsere til bearbejdning af flade og afrundede overflader. Fræserstiften HF 100 C kan anvendes universelt og er velegnet til professionel overflade- og konturbearbejdning af

  • blødt stål,
  • ikke-jernholdigt metal,
  • højtemperaturmateriale og
  • støbejern.

fræserstifter er på grund af deres størrelse ideelle til brug på svært tilgængelige steder. For at opnå perfekte resultater med hensyn til fjernelse af materiale og værktøjslevetid på ethvert emne fås hårdmetalfræseren i forskellige "skær" og hovedstørrelser.

Bred vifte af anvendelsesmuligheder takket være forskellige typer grater

Fræsere er velegnede til efterbehandling af overflader og udjævning af svejsesømme, til bearbejdning af lige og afrundede konturer samt til præcis udformning af radier. Valget af den rigtige fræser afhænger af emnets størrelse og det materiale, der skal bearbejdes. Afhængigt af den valgte fortandning har værktøjet gode efterbehandlingsegenskaber (cut 2) eller giver høj skæreydelse (cut 6). Til præcis bearbejdning af konturer eller radier kan det cylindrisk formede kuglehoved vælges i forskellige størrelser.

Lang levetid takket være præcis efterkontrol

Hvert fræser gennemgår en 100 % kontrol før levering, for at sikre, at det er fejlfrit. Blandt andet kontrolleres loddepunktet præcist. Da kun fejlfrie produkter forlader lageret, har HF 100 C-fræseren ligesom alle andre værktøjer og arbejdsredskaber fra Klingspor en lang levetid og opfylder de højeste sikkerhedskrav. Hårdmetalfræseren er egnet til brug på en fleksibel aksel, som ideelt set har en hastighedsregulering.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.