HF 100 D Hårdmetalfræser

Hårdmetalfræser HF 100 D - konturbearbejdning og afgratning

Hårdmetalfræser HF 100 D er det ideelle værktøj til bearbejdning af konturer og til afgratning af huller. Afhængigt af den valgte fortanding er fræseren velegnet til

  • blødt stål,
  • ikke-jernholdigt metal,
  • højtemperaturmaterialer og
  • støbejern.

Hårdmetalfræser HF 100 D er som værktøj af høj kvalitet fra Klingspor det rigtige valg til gør-det-selv-værktøjskassen og til professionel brug.

Ideel til konturer og huller

Hårdmetalfræserens hoved er kugleformet og er derfor ideelt egnet til efterbehandling af emnets kanter og afgratning af huller. Anvendelsen resulterer i glatte og præcist bearbejdede emner, som takket være deres rene kanter og konturer kan genbruges så vidt muligt uden efterbearbejdning. Da der kræves specifikke fræseværktøjer til forskellige materialer og værktøjs størrelser, fås hårdmetalfræser HF 100 D i flere fortandingsvarianter: For eksempel Cut 2 for den perfekte finish eller Cut 6 for stor materialeaftagning og lav vibration. Med et udvalg af forskellige størrelser af den kugleformede hårdmetalfræser findes det rigtige værktøj til enhver anvendelse.

Bedste resultater med den ideelle hastighed

For alle roterende fræseværktøjer spiller den rigtige hastighed en vigtig rolle for de bedste arbejdsresultater og en lang levetid. Af sikkerhedshensyn må den maksimalt tilladte hastighed ikke overskrides. Overdrevne centrifugalkræfter og vibrationer kan beskadige værktøjet. Ud over den maksimale hastighed spiller også den anbefalede hastighed en vigtig rolle. Det er det område, hvor hårdmetalfræseren opnår de bedste resultater samtidig med en lang levetid.

Sikkerhed gennem 100 % kontrol

Ethvert værktøj fra Klingspor gennemgår en streng slutkontrol, kun fejlfri produkter kommer på markedet. Ud over den dimensionelle nøjagtighed kontrolleres loddeforbindelserne også grundigt.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.