HF 100 E Hårdmetalfræser

Alsidig og holdbar: Klingspor hårdmetalfræser HF 100 E

Klingspor hårdmetalfræser HF 100 E har et dråbeformet fræsehoved og er velegnet til følgende materialer:

  • blødt stål,
  • ikke-jernholdigt metal,
  • støbejern og
  • materialer med høj temperatur.

Den brede vifte af anvendelsesmuligheder gør hårdmetalfræseren HF 100 E til den perfekte følgesvend i industri og håndværk. Ambitiøse gør-det-selv-folk sætter også pris på de nøjagtige resultater og hårdmetalfræserens holdbarhed.

Bearbejdning af formede dele og svejsesømme til perfektion

Det dråbeformede hoved på Klingspor-fræseren er særligt velegnet til bearbejdning af formede dele og til fræsning af filetsvejsninger. Dens krydsfortanding sikrer nem håndtering og præcise føringsegenskaber - selv i vanskelige situationer. Sammenlignet med en model med universalfortanding arbejder fræsestiften med lave vibrationer og producerer små, fine spåner. Denne hårdmetalfræser er velegnet til brug inden for anlægs-, værktøjs- og formbygning, luft- og rumfartsteknik, støberi og skibsbygning. Gør-det-selv-folk har også gavn af de mange anvendelsesmuligheder og de yderst præcise arbejdsresultater.

Testet kvalitet for lang levetid

Klingspor Hårdmetalfræser HF 100 E er et gennemtestet kvalitetsprodukt, der garanterer en lang levetid og konstant materialeaftagning. Råmaterialer af høj kvalitet og fortanding fremstillet efter de højeste kvalitetsstandarder ved hjælp af den nyeste CNC-teknologi danner grundlaget for de fremragende fræseegenskaber. Endelig underkastes hver fræsestift en grundig slutkontrol, hvor især fortandningen og loddeforbindelsen mellem fræsehoved og stift undersøges. Som præcisionsværktøj til de højeste krav er Klingspor hårdmetalfræser HF 100 E overbevisende og giver de ideelle betingelser for fremragende sliberesultater. Fræsehovedets specielle form muliggør en præcis efterbehandling af formdele. Også svejsesømbearbejdning på filetsvejsninger lykkes særligt godt med den dråbeformede hårdmetalfræser.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.