HF 100 F Hårdmetalfræser

Hårdmetalfræser HF 100 F til støbte dele

Hårdmetalfræser HF 100 F er bue formet og anvendes til professionel bearbejdning af støbte dele. Fræseren anvendes på mange måder, f.eks. til fræsning

  • af blødt stål,
  • af ikke-jernholdigt metal,
  • af højtemperaturmaterialer og
  • af støbejern.

Dette er en hårdmetalfræser af høj kvalitet til forskellige anvendelsesområder. Produktet fås i en række forskellige udførelser med forskellige diametre og fortandinger samt i flere længder.

Bedste egnethed til forskellige anvendelsesområder

Hårdmetalfræseren HF 100 F af hårdmetal fra Klingspor er på grund af sin form velegnet til præcist arbejde på en lang række lister. Desuden nyder brugeren godt af en kontrolleret kvalitet. Dette omfatter f.eks. at hver lodning af en fræser kontrolleres. Dette garanterer en særlig lang produktlevetid samt den højeste grad af sikkerhed under brug.

Resultater af høj kvalitet med den rigtige fortanding

Hårdmetalfræseren HF 100 F fra Klingspor fås med en standardfortanding, en til aluminium og en tværfortanding. Universal- eller standardfortandingen (Cut 2) giver gode efterbehandlingsegenskaber og anvendes til generelle opgaver. Aluminium-fortandingen (Cut 3) giver mulighed for høj materialeaftagning og reduceret tilstopning. Disse fortandinger anvendes til bløde, langsomt spåntagende materialer som f.eks. aluminium eller andre ikke-jernholdige metaller. Krydsfortandingen (Cut 6) imponerer derimod med forbedret håndtering og lav vibrationsadfærd. Klingspor angiver den tilladte og optimale hastighed for hver enkelt variant af hårdmetalfræserne i kataloget. For hver kombination af hoveddiameter og det materiale, der skal bearbejdes, er der et optimalt område, inden for hvilket hastigheden bør holdes. Den maksimalt tilladte hastighed må under ingen omstændigheder overskrides. Dette sikrer de bedste resultater under alle forhold, at fræseren ikke slides for meget, og at der ikke er nogen sikkerhedsrisiko.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.