HF 100 G Hårdmetalfræser

Hårdmetalfræseren HF 100 G til præcise arbejdsresultater

Som hårdmetalfræser giver hårdmetalfræser HF 100 G de ideelle betingelser for bearbejdning af hårde materialer. Da værktøjet er konisk og har en affladet spids, er det velegnet til

  • afgratning af huller,
  • brydning af kanter,
  • affasning og
  • udjævning af svejsesømme

samt til finere overfladebehandling og formgivning. Ved forarbejdning af samlestykker til montering kan hårdmetalfræseren HF 100 G også være nyttig.

Høj kvalitet til en lang række anvendelsesområder

Klingspor-fræsere er underlagt omfattende kvalitetskontrol under produktionen. Inspektionen af hver enkelt lodning samt den nøjagtige fortandning sikrer produkternes lange levetid. Hårdmetalfræseren HF 100 G af hårdmetal er velegnet til bearbejdning af emner af ikke-jernholdigt metal, støbejern, konstruktionsstål og højtemperaturmaterialer. Det spidse bueformede fræseværktøj fås i forskellige længder og størrelser samt med forskellige skaftdiametre og -højder. Dette resulterer i mange anvendelsesmuligheder. Desuden tilbyder Klingspor hårdmetalfræseren i to fortandninger.

Med den rigtige fortandning til et perfekt arbejdsresultat

Foruden størrelse og form er også tandtypen afgørende for valget af den rigtige fræser. Antallet af tænder og formen af fortanding gør hårdmetalfræseren velegnet til bearbejdning af materialer med forskellige styrker. Klingspor tilbyder HF 100 G-hårdmetalfræser i flere størrelser med forskellige fortandinger. Fortandning (Cut) 2 er standardfortandingen til universel brug. Den er kendetegnet ved gode efterbehandlingsegenskaber. Hårdmetalfræsere med krydsfortandingen Cut 6 er også velegnede til generelle opgaver. De arbejder med lave vibrationer og producerer særligt små spåner. Generelt er der garanti for en forbedret håndtering. Hårdmetalfræser HF 100 G opfylder kravene i DIN 8032 og bidrager til en høj grad af arbejdssikkerhed.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.