HF 100 H Hårdmetalfræser

Hårdmetalfræser HF 100 H - ideel til bearbejdning af formdele dele

Hårdmetalfræser HF 100 H er flammeformet og er derfor den perfekte løsning, når formdele skal bearbejdes. Fræserstiften fås i forskellige

diametre, længder, skaftdiametre og højder

. Jo mindre værktøjet er, jo højere er de tilladte hastigheder under bearbejdningen. Takket være de forskellige størrelser kan værktøjet tilpasses optimalt til det materiale, der skal bearbejdes, og til arbejdsemnet.

Kontrolleret kvalitet til forskellige anvendelsesområder

hårdmetalfræser fra Klingspor er fremstillet af materialer af høj kvalitet. Hver enkelt fræser er underlagt en nøjagtig kontrol under produktionen. F.eks. kontrolleres alle loddepunkter i graterne omhyggeligt, før et værktøj forlader produktionen. Dette sikrer en lang levetid og en høj sikkerhedsstandard for produkterne. Formdele af blødt stål, højtemperaturmateriale eller støbejern bearbejdes med Hårdmetalfræser HF 100 H med optimale resultater. Desuden er hårdmetalfræseren med passende fortanding (Cut 3) velegnet til bearbejdning af ikke-jernholdigt metal.

Effektiv arbejdsydelse med den rigtige fortanding

Fræseren HF 100 H er flammeformet og er derfor ideel, når formede dele skal bearbejdes. Bearbejdning af konturer, afgratning samt fjernelse af støbegrat er andre anvendelsesmuligheder for denne hårdmetalfræser. Hårdmetalfræseren er også ideel til fin overfladebehandling, affasning og udjævning af svejsesømme. fræseren HF 100 H er også nyttig til pasningsarbejde i forbindelse med montage. Ligesom materialet og formen af en grat har fortandningen indflydelse på anvendelsesområderne. Denne fræser er udstyret med krydsfortanding (Cut 6). Denne form er velegnet til generelle anvendelser på forskellige materialer. Den producerer små spåner, er vibrationsfattig og sikrer en behagelig håndtering. En høj aftagningshastighed og den lavest mulige fysiske belastning under fræsearbejdet er vigtige forudsætninger for en effektiv og ensartet arbejdsydelse. Optimale værktøjer, som f.eks. fræsere fra Klingspor, forkorter bearbejdningstiden, sikrer en høj sikkerhedsstandard og tager hensyn til arbejdsmiljøet.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.