HF 100 Inox Hårdmetalfræser

Klingspor HF 100 INOX - et 5-delt fræsersæt med højtydende fortanding

fræsersættet HF 100 INOX fra Klingspor består af fem hårdmetalfræsere, der har højtydendefor tanding INOX (Cut 11). Denne fortandning er kendetegnet ved en betydeligt højere skæreydelse og er optimeret til bearbejdning af

  • austenitisk,
  • rustbestandigt og
  • syrebestandigt

rustfrit stål. Det austenitiske rustfri stål med et nikkelindhold på mere end otte procent kaldes også for krom-nikkelstål. Sættet leveres i en praktisk skrueboks, som også tjener til sikker opbevaring af skærene.

Fordelene ved den højtydende INOX-fortanding

hårdmetalfræsere fra Klingspor - som f.eks. fræserne i 5-delt sæt HF 100 INOX - anvendes fortrinsvis på svært tilgængelige steder. De er kendetegnet ved en høj aftagningshastighed og en lang levetid, fordi de er fremstillet med den største præcision og opfylder alle kvalitetsstandarder. Højtydende fortandning INOX, den såkaldte Cut 11, muliggør en væsentlig højere materialeaftagning og tilsvarende hurtigere fremgang ved bearbejdning af rustfrit stål sammenlignet med en standardfræsers tværgående fortandning. Andre fordele ved denne fortandning er den højere skæreevne og aggressivitet, den bedre spånfjernelse, den lavere termiske belastning af værktøjet og emnet, den lavere forekomst af anløbning og reduktionen af opbyggede kanter. Alt dette sikrer en betydelig længere levetid for værktøjet.

Også velegnet til byggepladsen - fem fræsere i en skrueboks

The Fræsersæt HF 100 INOX indeholder de fem hårdmetalfræsere HF 100 A, HF 100 C, HF 100 D, HF 100 F og HF 100 L i forskellige former og diametre i INOX-fortanding. Dette 5-delt sæt kan derfor anvendes til bearbejdning af meget forskelligt formede emner af rustfrit stål. I den medfølgende skruekasse er fræserne optimalt beskyttet mod skader, fugt og andre påvirkninger. Den har et gennemsigtigt låg, hvorigennem indholdet altid er synligt. Det 5-delt skæresæt HF 100 INOX er ideelt til mobil brug.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.