HF 100 J Hårdmetalfræser

Alsidig og holdbar - Klingspor HF 100 J hårdmetalfræser

Den kegleformede HF 100 J hårdmetalfræser med 60° vinkel er alsidig og velegnet til fræsning:

  • blødt stål,
  • ikke-jernholdigt metal,
  • støbejern,
  • plast og
  • materialer med høj temperatur.

Klingspor hårdmetalfræseren er overbevisende i professionel brug på grund af sin lange levetid og er meget populær blandt gør-det-selv-folk på grund af sit brede anvendelsesområde.

Optimeret form til specielle opgaver

Det kegleformede fræsehoved danner en kegle med 60° vinkel. Ved kantbearbejdning af f.eks. skrå flader i riller, afgratning eller fremstilling af koniske forsænkninger leverer fræserne meget præcise resultater. Ved professionel metalbearbejdning scorer Klingspor hårdmetalfræseren med en lang indsatstid og egnethed til mange forskellige materialer. Gør-det-selv-folk sætter også pris på det brede anvendelsesområde fra blødt stål til støbejern og ikke-jernholdigt metal.

Præcise kanter nemt gjort

Klingspor HF 100 J hårdmetalfræseren er specielt designet til kantbearbejdning. Her overbeviser den med en god aftagningshastighed og præcise resultater. Fræsning af nøjagtigt tilpassede kanter kan udføres pålideligt og med konstant fræseydelse i lang tid med denne hårdmetalfræser. Den gennemtestede kvalitet med højtydende fortandning og kontrolleret lodning mellem stift og fræsehoved garanterer en lang levetid og præcise bearbejdningsegenskaber. Derfor er Klingspor HF 100 J hårdmetalfræser en optimal tilføjelse til udstyret i håndværk, industri og i hobbysektoren.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.