HF 100 K Hårdmetalfræser

Nøjagtig borttagning af materiale og lang levetid: Klingspor HF 100 K hårdmetalfræser

Klingspor hårdmetalfræser HF 100 K er konisk med en 90° vinkel. Denne hårdmetalfræser er særligt velegnet til bearbejdning af

  • blødt stål,
  • ikke-jernholdigt metal,
  • støbejern og
  • højtemperaturmaterialer.

Det præcist skærende fræsehoved på hårdmetalfræseren overbeviser i håndværk og industri med sin jævne aftagning og lange levetid. Gør-det-selv-folk og professionelle brugere sætter også pris på de alsidige anvendelsesmuligheder.

Præcisionsværktøjet til borehuller og kanter

Med sit kegleformede hoved i 90° vinkel er Klingspor hårdmetalfræser HF 100 K perfekt egnet til afgratning af borehuller. Den specielle form af hårdmetalfræsen gør det også muligt at bearbejde kanter præcist. Især affasning er let og meget præcis med HF 100 K hårdmetalfræseren. I metal-, anlægs-, og værktøjsbyggerier, i støberier, i skibsbyggerier og inden for luft- og rumfartsteknik er denne hårdmetalfræser lige så god en tilføjelse til værktøjslassen som for den ambitiøse gør-det-selv-arbejder.

Testet kvalitet for fremragende arbejdsresultater

De høje kvalitetskrav, som Klingspor stiller til hårdmetalfræseren HF 100 K, begynder allerede ved udvælgelsen af råmaterialerne. Der anvendes kun de bedste råmaterialer til hårdmetalfræserne. Fræsningen af tænderne udføres med den nyeste CNC-fræseteknologi og sikrer dermed en ensartet fjernelse selv efter mange timers arbejde. Endelig kontrollerer den interne kvalitetskontrol hver enkelt Klingspor hårdmetalfræser HF 100 K og lægger særlig vægt på fortandningen og den loddede forbindelse til fræsehovedet. Firmaet Klingspor står for pålideligt præcisionsværktøj med lang levetid uden kvalitetstab - grundlaget for fremragende sliberesultater i industrien, håndværket og hobbybranchen. Desuden bidrager den høje skæreevne og den lave varmeudvikling på emnet afgørende til den høje økonomiske effektivitet af HF 100 K-fræsen.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.