HF 100 L Hårdmetalfræser

HF 100 L fræser - hårdmetalfræser til svært tilgængelige steder

Den runde kegleformede hårdmetalfræser HF 100 L fra Klingspor er ideel til svært tilgængelige steder. Forskellige fortandinger og størrelser gør hårdmetalfræseren egnet til en lang række anvendelser og materialer som f.eks.

  • blødt stål,
  • ikke-jernholdigt metal
  • højtemperaturmaterialer (f.eks. kromstål),
  • støbejern og
  • plast.

Dette værktøj af høj kvalitet er designet til brug af gør-det-selv-entusiaster såvel som professionelle og leverer præcise resultater - især hvor det er vanskeligt at bruge værktøjet på grund af pladsmangel.

Forskellige fortandinger til de bedste resultater

Hårdmetalfræseren er rundt tilspidset, så selv vanskeligt tilgængelige steder kan bearbejdes. Forskellige fortandinger sikrer optimale resultater under brug. Hårdmetal, geometri og fortanding giver i kombination med en lang levetid optimale og økonomiske skæringer og materialeaftagning. Ud over standardfortandingen (Cut 2) tilbyder Klingspor HF 100 L hårdmetalfræseren i forskellige udgaver for at muliggøre optimale resultater ved enhver bearbejdning. Før levering gennemgår hver enkelt fræser en streng kontrol, hvor bl.a. materialekvalitet, dimensionsnøjagtighed og fejlfrihed af loddeforbindelserne kontrolleres. Dette sikrer en meget lang levetid og den højeste grad af sikkerhed under brug.

Arbejder i det optimale hastighedsområde

HF 100 L fås med forskellige hoveddiametre og er velegnet til afgratning, bearbejdning af konturer, affasning og afrunding samt til udjævning af svejsesømme eller ændring af emnets geometri, selv på svært tilgængelige steder. De maksimalt tilladte hastigheder varierer afhængigt af hoveddiameteren og det materiale, der bearbejdes. Anvendelse i det mellemste hastighedsområde anbefales. Dette sikrer præcise fræseresultater med en forlænget levetid. For at undgå for tidlig slitage og ulykker bør hårdmetalfræseren kun anvendes med spilfri spændesystemer og drev.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.