HF 100 M Hårdmetalfræser

Hårdmetalfræser HF 100 M til formstøbte dele

Den koniske hårdmetalfræser HF 100 M anvendes på mange forskellige måder i praksis. Produktet er velegnet til bearbejdning af

  • metal,
  • stål og
  • støbejern.

HF 100 M er f.eks. velegnet til afgratning og til modelbygning. I sidstnævnte tilfælde viser fræseren sine styrker ved koniske boringer og ved bearbejdning af riller med en vinklet kant. Den professionelle såvel som hobbybrugeren vil drage fordel af denne fræsers særlige hårdhed og holdbarhed.

Hårdmetalfræseren HF 100 M til enhver anvendelse

Hårdmetalfræser HF 100 M fås hos Klingspor i forskellige størrelser. Der er forskelle i hoveddiametre, skaftlængder og skaftdiametre. Tandtypen er også variabel. Hårdmetalfræser HF 100 M fås med standard- og krydsfortanding. Standardfortandingen (Cut 2) giver gode efterbehandlingsegenskaber. Disse fræsere er yderst anvendelige til generelle formål. En mere professionel håndtering tilbydes af hårdmetalfræsere med krydsfortanding (Cut 6). De producerer færre spåner og arbejder også med meget lave vibrationer. Klingspor tilbyder således passende fræsere til forskellige anvendelsesområder.

Bedste resultater i daglig brug

En af fordelene ved de hårdmetalfræsere, der præsenteres her, er det meget varierende anvendelsesområde. Det betyder, at gør-det-selv-folk og professionelle kan få en fræser med de rigtige egenskaber til det pågældende materiale og arbejdsemne til enhver bearbejdningsopgave. Klingspor lægger stor vægt på en konstant høj kvalitet af sine produkter og et lige så højt sikkerhedsniveau. Dette garanteres af den grundige kontrol, som hver enkelt hårdmetalfræser HF 100 M underkastes. Klingspor kontrollerer f.eks. hver enkelt lodning. Som følge heraf garanteres produkterne en lang levetid og maksimal sikkerhed under brug.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.