HF 100 N Hårdmetalfræser

Hårdmetalfræser HF 100 N kan også bearbejde svært tilgængelige steder

Hårdmetalfræser HF 100 N er vinkelformet og fremstillet uden fortanding på toppen. Dens specielle form gør den ideel, når der skal bearbejdes fasede indvendige kanter på svært tilgængelige steder. Koniske profiler udgør et andet anvendelsesområde for denne fræser. Derudover leverer hårdmetalfræseren fremragende arbejdsresultater ved mange andre opgaver. Værktøjet opfylder kravene i DIN 8032. På grund af sin beskaffenhed er hårdmetalfræseren ideel til

  • støbejern,
  • højtemperaturmaterialer,
  • blødt stål og
  • ikke-jernholdigt metal.

Velegnet værktøj til forskellige materialer

Hårdmetalfræseren fås i forskellige størrelser og variationer. På grund af de mange valgmuligheder kan hårdmetalfræseren HF 100 N anvendes til bearbejdning af materialer med forskellige styrker. Fortandingen, antallet af tænder samt spiral- og spidsvinklerne er ideelt tilpasset hinanden til hvert materiale, der skal bearbejdes. Takket være den høje skæreydelse opnår fræseren meget præcise arbejdsresultater med korte bearbejdningstider. Hårdmetalfræsere med f.eks. standardfortanding (Cut 2) er velegnede til generelle opaver. Bearbejdning med krydsfortanding (Cut 6) er særlig vibrationssvag og bidrager dermed til at reducere arbejdsbyrden. Samtidig understøtter denne egenskab resultater af høj kvalitet, ligesom en forbedret håndtering og generering af mindre spåner. En højtydende fortandning til stålbearbejdning, den såkaldte Cut 10, opnår en markant højere materialeaftagning end Cut 6. Klingspor leverer Hårdmetalfræseren HF 100 N i forskellige størrelser og fortandninger efter individuelle ønsker.

Regelmæssig kvalitetskontrol for at sikre sikkerhed og holdbarhed

På grund af sin beskaffenhed bidrager fræseren HF 100 N til arbejdssikkerheden. Værktøjet sikrer slagfrit arbejde og er skånsomt for maskinen. Klingspor kontrollerer kvaliteten af hvert enkelt produkt før levering. Især inspektionen af loddeforbindelser på graterne sikrer en lang levetid og produktets sikkerhed. For at garantere arbejdssikkerheden er det også nødvendigt at overholde de maksimale hastigheder, som det pågældende værktøj er konstrueret til.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.