HF 100 sæt Hårdmetalfræser

Fræsersæt med krydsfortanding til tværgående slibning til mange forskellige anvendelser

Det 40-delte fræsersæt fra Klingspor indeholder slibninger i alle gængse former og størrelser. Overskueligt arrangeret i en låsbar præsentationsboks er hver enkelt hårdmetalfræser lige ved hånden. Fræsersættet med grater** indeholder to hårdmetalfræsere hver i

  • cylindrisk form uden frontfortanding,
  • cylindrisk form med kugleende,
  • rundbueform,
  • spidsbueform og
  • rund konisk form.

Disse former fås hver især i forskellige størrelser. HF 100-sættet er det perfekte supplement til arbejdet med den bøjelige aksel.

Hårdmetalfræsere med krydsfortanding til universel brug

Hårdmetalfræserne i det 40-delte fræsersæt er udstyret med krydsfortanding, det såkaldte Cut 6. Denne fortandning er topsælgeren blandt fortandninger. Fordelene ved krydsfortandingen er dens alsidighed og forbedrede håndtering. Hårdmetalfræsere med krydsfortanding er højtydende værktøjer, der sikrer en jævn drift. Fræsenes vibrationssvage funktion har en positiv effekt på arbejdssikkerheden og kvaliteten af resultaterne. Små spåner er også typiske for krydsfortanding. Fræserne i præsentationsboksen giver en lang række anvendelsesmuligheder til afgratning, brydning af kanter, udjævning af svejsesømme og bearbejdning af overflader. Bearbejdning af indvendige kanter og små, svært tilgængelige overflader er også muligt uden problemer. Hårdmetalfræsere er velegnede til bearbejdning af forskellige materialer som blødt stål, støbejern, materialer med høj temperatur eller ikke-jernholdige metaller.

Fræsersæt til arbejdssikkerhed og kvalitet

Høje standtider og holdbarhed er vigtige kriterier for økonomisk brug af værktøj. Klingspor hårdmetalfræsere er af høj kvalitet og er underlagt 100 % kontrol. Blandt andet kontrolleres loddepunkterne på hårdmetalfræserne nøje for at sikre holdbarhed, præcision og sikkerhed. Den lave termiske belastning af værktøjet og emnet bidrager til præcise arbejdsresultater. Deformationer og unøjagtigheder undgås således konsekvent. Tidskrævende efterbearbejdning reduceres, hvilket gør arbejdet mere effektivt. Samtidig beskytter den jævne krydsfortanding værktøjets drev ved at være jævnt løbende. Alt i alt bidrager fræsersættet fra Klingspor til professionelle arbejdsresultater.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.