HF 100 sæt Hårdmetalfræser

HF 100-fræsersæt fra Klingspor - fem hårdmetalfræsere af høj kvalitet til alle anvendelser

Det 5-delte HF 100-sæt fra Klingspor består af hårdmetalfræserne

  • HF 100 B,
  • HF 100 C,
  • HF 100 D,
  • HF 100 E og
  • HF 100 F.

Alle har krydsfortandinger (Cut 6) og er derfor velegnet til forskellige generelle anvendelser. Klingspor leverer dette praktiske fræser sæt i en kasse med skruelåg. Den giver en god beskyttelse af fræserne og gør det samtidig lettere at tage dem med til arbejdsstedet. kassen har et gennemsigtigt låg, så du til enhver tid med et enkelt blik kan kontrollere, om alle fræsere er i beholderen.

Fræsere fra Klingspor - Cut 6 - megasælgeren

Klingspor producerer fræsere med forskellige fortandninger til de forskellige materialer og anvendelser. I det 5-delte fræsersæt HF 100 har værktøjerne krydsfortanding, som giver mindre spåner end andre fortandinger. Dette gør disse fræsere meget nemme at håndtere. En anden fordel ved disse hårdmetalfræsere er, at de har lave vibrationer. De er derfor også velegnede til længerevarende brug, f.eks. til bearbejdning af seriedele. Det vigtigste anvendelsesområde for Klingspor-hårdmetalfræsere er svært tilgængelige steder på arbejdsemner. Her opnår de topresultater med hensyn til materialeaftagning, fordi de er fremstillet efter særligt høje kvalitetsstandarder. Alle hårdmetalfræsere fra Klingspor gennemgår en omfattende slutkontrol, hvor f.eks. Hårdmetalfræserens loddepunkter kontrolleres nøje. Denne omhyggelige kontrol gør det muligt for Klingspor at garantere en lang levetid og sikkerhed for sine produkter.

Klingspor HF 100-sæt med krydsfortanding - et praktisk basissæt

Med det 5-delt fræsersæt HF 100 fra Klingspor har håndværkeren fræserværktøj af høj kvalitet i fem forskellige udførelser til rådighed. Dette sæt i en praktisk skruekasse dækker mange arbejdsområder og kan bruges til bearbejdning af mange forskellige emner. Det er derfor ideelt som basisudstyr.

Nulstil alle filtre
Diameter/mm Skaftdiameter/mm Fortanding Højde/mm
12,7
Diameter
6
Skaftdiameter
Dobbelthugning
Fortanding
Højde
9,6
Diameter
6
Skaftdiameter
Dobbelthugning
Fortanding
Højde
9,6
Diameter
6
Skaftdiameter
Specialhugning Inox
Fortanding
Højde
9,6
Diameter
6
Skaftdiameter
Specialhugning stål
Fortanding
Højde
Diameter
6
Skaftdiameter
Dobbelthugning
Fortanding
6
Højde
Diameter
6
Skaftdiameter
Fortanding
6
Højde

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.