HF 100 Steel Hårdmetalfræser

HF 100 Stål - Fræsersæt til metalbearbejdning

HF 100 Stål-sættet fra Klingspor tilbyder fræsere med optimeret fortanding til bearbejdning af stål og støbestål. Den anvendte højtydende fortanding viser en væsentlig højere skæreydelse end den ellers standardiserede tværgående fortanding. Der er tale om et 5-delt fræsersæt i den praktiske Klingspor skrueboks med følgende indhold:

  • HF 100 A,
  • HF 100 C,
  • HF 100 D,
  • HF 100 F og
  • HF 100 L.

Boksen giver mulighed for sikker opbevaring af hårdmetalfræserne. Produktet er nyttigt for professionelle brugere og kommercielle anvendelser samt til gør-det-selv-projekter.

HF 100 stål - kontrolleret kvalitet til krævende opgaver

Fræsersættet nyder godt af de samme høje kvalitetsstandarder, som gælder for alle Klingspor-produkter. Fræserne underkastes en grundig inspektion, som omfatter en nøje kontrol af alle loddeforbindelser. Resultatet er en garanteret lang levetid og maksimal sikkerhed under brug. Klingspor tilbyder optimale hastigheder for sine produkter afhængigt af hoveddiameteren og det metal, der skal bearbejdes. Hvis maskinen betjenes inden for disse angivne områder, kan man regne med en lang levetid og opnår de bedste resultater. Alle vigtige oplysninger om dette findes på produktemballagen.

Kraftige fortandinger med overlegne egenskaber

Hårdmetalfræserne i dette fræsersæt har højtydende fortandinger, der er specielt designet til stålbearbejdning. Det viser en mærkbart højere materialeaftagning og understøtter dermed en hurtig arbejdsmetode. Ud over HF 100 Stål tilbyder Klingspor mange andre fræsere og fræsersæt med forskellige fortandingssystemer i sit sortiment. Disse omfatter universal-, aluminiums- og krydsfortandinger. Dette dækker et bredt spektrum af anvendelsesområder. Som en særlig service leverer Klingspor yderligere fortandninger på forespørgsel.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.