Kronenflex®-skæreskiver

Arbejdsområder
Materiale
Maskine
Anvendelsesområder
Produktgruppe
Kronenflex-skæreskiver
Diameter/mm
Tykkelse/mm
Hul/mm
Optag
Form
Konstruktionsform
Korntype
Udformning
Maskintype

Klingspor producerer mere end 350.000 Kronenflex® skæreskiver hver dag

Stablet oven på hinanden kunne den årlige produktion af skæreskiver nå det dybeste punkt i Marianergraven i Stillehavet 20 gange, fugt forringer dog ydelsen af ​​Kronenflex® skæreskiverne, så Klingspor sørger for, at de opbevares korrekt.

I det store udvalg af skæreskiver fra Klingspor vil både den erfarne fagmand og gør-det-selv-manden finde det rigtige produkt til deres projekter. Kronenflex® skæreskiver opfylder en lang række krav og bruges overalt.

Bedste resultat med lige eller skrå skæreskiver fra Kronenflex®

Skæreskiverne fra Kronenflex®-serien er det bedste valg til brug på vinkelslibere. Som varemærke står Kronenflex® for den højeste kvalitet, der kan opnåes med moderne skæreskiver. Disse højt ydende produkter, der er kendetegnet ved lav grat dannelse, har ekstremt korte skæretider og har vist sig at være meget holdbare ved kontinuerlig brug. Det er derfor ikke overraskende, at Klingspor-produkter bruges i industri og håndværk.

Skæreskiver, der passer til enhver maskine

For fleksibilitet om at gøre er det afgørende, at skæreskiverne kan bruges på så mange maskiner som muligt. Klingspor tilbyder lige eller forskudte skæreskiver til alle kommercielt tilgængelige maskiner. Til vinkelsliberen, til stationære skæremaskiner og til frihåndsmaskiner.

Effektive slibemidler til bearbejdning af forskellige materialer

Kunderne forarbejder en bred vifte af materialer, så Klingspor’s produktsortiment er tilsvarende mangfoldigt. Takket være kombinationen af ​​forskellige korntyper, harpikser og fyldstoffer er Kronenflex® skæreskiver velegnede til forarbejdning af

  • Stål,
  • Rustfrit stål,
  • Aluminium,
  • støbejern
  • sten og beton.

Der er næsten ingen grænser for anvendelsesmulighederne.

Kronenflex® skæreskiver er inddelt i 3 forskellige kategorier

De tre ydelsesklasser Extra, Supra og Special giver det bedst mulige overblik ved valg af en Kronenflex® skæreskive. I Extra-klassen får brugerne skæreskiver til universel brug. Disse produkter er også interessante for hobbybrugere. Supra-klassen omfatter skæreskiver til forskellige anvendelsesområder, som er kendetegnet ved en meget lang levetid og høj skæreydelse. Det er optimerede produkter fra mellempris segmentet. Endelig er der kompromisløse højt ydende produkter i Special performance-klassen. Skæreskiverne med specielle egenskaber giver den bedste ydeevne og den længste levetid til hvert anvendelsesområde.

Brug den optimale materialetykkelse til ethvert emne

Skæreskiver fra Klingspor-serien er forstærket med glasfiber for at øge skivens stabilitet og forbedre sikkerheden. Skæreskiver af forskellig tykkelse er nødvendige for at sikre ideel tilpasning til den respektive opgave. Når man f.eks. skærer håndfrit, er sidebelastningen særlig høj. Her er de tykkere skiver understøttet med stærkere glasfiberstoffer. Tyndere skiver på 0,8 til 1,0 mm har et tilsvarende tyndt væv. På denne måde opnås under alle omstændigheder en høj grad af stabilitet.

Maksimal ydeevne, perfekt beskyttelse og nem håndtering med Kronenflex® Box

Klingspor leverer udvalgte skæreskiver i den praktiske Kronenflex® æske. Skæreskiver der bliver anvendt lige fra kassen yder 40 % bedre. Derudover giver æsken optimal beskyttelse af skæreskiverne mod stød, slag, snavs og fugt, hvilket gør den uundværlig til brug og opbevaring i barske miljøer. Skiverne pakkes lufttæt i æsken og holder sig friske i længere tid. Lukkes kassen igen efter en skæreskive er blevet fjernet, bevarer de øvrige skiver deres ydeevne.