A 24 Extra Kronenflex®-skæreskiver til Metal universal

Egenskaber
Klasse Extra
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Metal universal
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Låsesmed
Metalarbejde

Kronenflex skæreskiver A 24 Extra - det universelle produkt til frihåndssavning

Som universelt produkt tilbyder Kronenflex skæreskiver A 24 Extra de ideelle betingelser til metalbearbejdning. Disse skiver skærer også fast materiale hurtigt og pålideligt. Standardskiverne er kendetegnet ved

  • deres kvalitet,
  • et godt pris/ydelsesforhold,
  • en aggressiv slibeadfærd,
  • en lang levetid og
  • en god hårdhed.

Med ekstra stærke glasvævsindsatser er skive A 24 Extra skæreskiven særligt velegnet til brug på håndholdte maskiner.

A 24 Extra - Kronenflex-skæreskiver til universel brug

Klingspor tilbyder Kronenflex-skæreskiver af høj kvalitet i forskellige kvalitetsklasser. Skæreskiver i Extra-kvalitet er universalproduktet til alsidig brug på håndholdte skæremaskiner. Som alle slibematerialer fra Klingspor er skiverne udstyret med et syntetisk fremstillet slibekorn. Dette giver fordelen af høj slidstyrke og en ensartet kvalitet i hele brugstiden. Til fastgørelse af kornet anvendes harpiks og andre fyldstoffer, som er optimalt tilpasset til den pågældende anvendelse. I tilfældet med skæreskiven A 24 Extra er materialerne ideelt kombineret til bearbejdning af metal.

Opbevar Kronenflex skæreskiver A 24 Extra korrekt

Sikkerhed er en vigtig faktor, når der arbejdes med vinkelslibere og skæreskiver. Den er kun garanteret, hvis skæreskiverne opbevares korrekt. Hvis skæreskiverne udsættes for kraftig fugt eller en gang bliver våde, forringes deres kvalitet og holdbarhed betydelig. De kan blive en stor risiko under brug. Tør opbevaring anbefales derfor på det kraftigste for at bevare en ensartet kvalitet. Efter udløbsdatoen kan der ikke længere garanteres sikker brug af skæreskiver. Derfor bør de ikke anvendes efter denne. Udløbsdatoen for Kronenflex-skæreskiver A 24 Extra kan aflæses på metalringen i midten af skiven. Det første tal angiver det kvartal i det pågældende år, indtil hvilket sikker brug er garanteret. Udløbsåret er angivet til højre.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.