A 24 Extra Kronenflex® skæreskiver til Metal universal

Egenskaber
Klasse Extra
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Metal universal
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Låsesmed
Metalarbejde

Universelt anvendelig - den store skæreskive A 24 Extra Kronenflex

A 24 Extra Kronenflex-skæreskiven er en almindelig skive til benzinskæremaskiner. Den kan bruges til alle typer metal. Den er f.eks. velegnet til

  • stål,
  • aluminium,
  • kobber og
  • andre metaller.

Det gør skæreskiven interessant ikke kun for professionelle håndværkere og industrivirksomheder, men også for gør-det-selv-folk. Kronenflex står for høj kvalitet og gennemprøvede produkter.

Rent snit med Kronenflex

Den Store Kronenflex skæreskive giver et perfekt snit ved skæring af metaller. Uanset om der er tale om et kompliceret snit på vinkelstænger, fladjern eller på aluminiumsrør - skæreskiven A 24 Extra overbeviser med en jævn skæreadfærd.

Godt pris/ydelsesforhold

Den Store Kronenflex skæreskive overbeviser med et fremragende pris/ydelsesforhold. Takket være den lange levetid og den universelle tilpasningsevne er det den perfekte standardskive til benzinskæremaskiner eller benzindrevne frihåndsmaskiner med en skærehastighed på 80 m/s.

Alsidig og tilpasningsdygtig

A 24 Extra Kronenflex store skæreskive fås i forskellige udgaver. Ud over skærehastigheden på 80 m/s sekund skal den maksimalt tilladte hastighed på 5.100 omdrejninger pr. minut overholdes for alle skiver.

Fordelene på et øjeblik

Skæreskiverne fra Kronenflex er fremstillet af råmaterialer af høj kvalitet, hvis perfekte tilpasning i bindingen til korntypen sikrer en lang levetid og perfekt skæreydelse. Desuden sikrer det syntetisk fremstillede slibekorn en ensartet ydelse under en lang række anvendelsesbetingelser. Dette gør A 24 Extra Kronenflex skæreskiven universelt anvendelig til både professionel og privat brug.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.