A 24 R/36 Special Kronenflex®-skæreskiver til Rustfrit stål

Fri for jern, svovl og klor
Egenskaber
Klasse Special
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Rustfrit stål
Anvendelsesområder
Atomindustri

Kronenflex skæreskiver A 24 R/36 Special

Kronenflex skæreskiver A 24 R/36 Special er beregnet til brug på alle typer vinkelslibere. En særlig egenskab ved disse skiver er, at de er fri for jern, svovl og klor. Hvorfor er dette bemærkelsesværdigt? Det gør dem egnede til brug i nuklearindustrien. Desuden er skiverne optimeret til bearbejdning af rustfrit stål.

Disse fordele tilbyder Kronenflex-skærskiverne A 24 R/36 Special

Som supplement til den optimale bearbejdning af rustfrit stål er disse skiver kendetegnet ved deres høje slibeevne og lange levetid. Dette gælder også ved brug af Kronenflex-skæreskiver til skæring af stål eller støbejern. Da skiverne er testet i henhold til den europæiske standard EN 12413 og oSa-retningslinjerne, giver de den højeste arbejdssikkerhed. Specialskiverne A24 R/36 er fri for jern, svovl og klor. De er populære inden for stål-, anlægs- og tankbyggeri, hos låsesmede, i nuklearindustrien og til vedligeholdelses- og reparationsarbejde inden for mange områder.

Hvad du ellers bør vide om Kronenflex-skæreskiverne fra Klingspor

Kronenflex-skæreskiver produceres i forskellige farver. Farvebølgerne på skivetiketten giver oplysninger om det materiale, som skiven er beregnet til. Skiverne til rustfrit stål har en blå farvebølge. I midten af skæreskiven er der en metalring, hvori der er indarbejdet en udløbsdato. Efter denne dato bør skiven af sikkerhedshensyn ikke længere anvendes. Opbevar skæreskiverne på et tørt sted. Vand eller vanddamp kan beskadige dem så meget, at de bliver ubrugelige. Når du arbejder med Kronenflex-skæreskiver, skal du sørge for at opretholde den optimale arbejdshastighed. Denne ligger lige under den maksimale hastighed. Hvis du arbejder ved for lav hastighed, har skæreskiver tendens til at hoppe. Dette medfører, at de slides ujævnt, og at levetiden reduceres kraftigt. På den anden side kan en for høj hastighed ødelægge skæreskiven.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.