A 24 TZ Special Kronenflex®-skæreskiver til Rustfrit stål

Egenskaber
Klasse Special
Binding Kunstharpiks, fibermaterialeforstærket
Korntype Korund
Aggressivitet
Standtid
Hårdhed
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Støbejern
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Låsesmed
Metalarbejde

Kronenflex A 24 TZ Special skæreskiver til rustfrit stål

Kronenflex skæreskiven A 24 TZ Special har en optimeret formel til krævende skæreopgaver. Den anvendes til bearbejdning af

  • rustfrit stål,
  • stål og
  • støbejern.

Denne alsidige skæreskive imponerer med førsteklasses egenskaber som f.eks. høj aggressivitet, meget god levetid og en hårdhed over gennemsnittet. Skiven fås i forskellige diametre til brug på tilsvarende vinkelslibere. Klingspor-sortimentet omfatter skæreskiver i lige og krumme varianter - velegnet til ethvert behov. A 24 TZ Special-varianten er et højtydende produkt af høj kvalitet, der henvender sig til professionelle brugere og også er velegnet til gør-det-selv-projekter.

Optimale resultater med skæreskiver i Special-klassen

Med A 24 TZ tilbyder Klingspor en skæreskive i kvalitetsklassen Special. Disse højtydende produkter til specielle anvendelser opfylder selv de højeste krav og garanterer lang levetid samt den bedste skæreydelse inden for deres respektive anvendelsesområder. Brugerne opnår optimale resultater, hvis de tager hensyn til den korrekte angrebsvinkel og det korrekte kontakttryk. Dette forhindrer tilstopning af skæreskiven, forkorter skæretiden og sikrer en sikker skæring. Klingspor angiver for hver enkelt skæreskive nøjagtigt, inden for hvilket område den skal anvendes. Alle vigtige oplysninger om dette og om den maksimale arbejdshastighed findes på skivens etiket samt på produktdatabladet.

Særlige skæreskiver med mange fordele

Det syntetiske slibekorn, der anvendes til A 24 TZ Special og alle andre skæreskiver fremstillet af Klingspor, sikrer en konstant høj kvalitet. Desuden anvendes der kun råmaterialer af høj kvalitet til bindingerne. Bindingen og korntypen er perfekt afstemt på hinanden. Klingspor anvender et glasvæv som forstærkningsindsats for at opnå en bedre stabilitet af skiven. Dette har sine fordele, når der opstår sidebelastninger - f.eks. ved frihåndsklipning. Her skræddersyr Klingspor hvert enkelt produkt til den pågældende anvendelse. A 24 TZ tilbyder f.eks. en optimeret formulering til bearbejdning af rustfrit stål. Alle skæreskiver er desuden testet i henhold til oSa-retningslinjerne og tilbyder dokumenteret sikkerhed. Overholdelse af den europæiske sikkerhedsstandard EN 12413 er også garanteret.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.